Ексклузивно: среща с Алън Рък от „Наследници“

В сериала “Наследници” звездата влиза в ролята на Конър Рой.

Познаваме Алън Рък от хитови и обичани заглавия като “Почивният ден на Ферис Бюлер”, “Скорост” и “Туистър”. Последната му роля е като Конър Рой в хитовия сериал на HBO “Наследници” – недооценен от семейството си мъж, който всячески се опитва да впечатли поне с някакъв талант, включително и политически амбиции. В живота Алън има прекрасно семейство и е щастливо женен за актрисата Мирей Инос. 

Какво да очакваме от Конър в новия сезон?

Конър Рой все още има политически амбиции, а мечтите умират трудно и той не се отказва. В новия сезон Конър се опитва повече да не е боксовата круша на това семейство и отговаря обратно на братята, сестра си и баща си.

Да, той ми изглежда като братът, който не може да намери мястото си в семейството.

Конър винаги е бил аутсайдер, баща му се разделя с майка му, когато той е на 8 години. След това Логан се жени за Каролайн и се появява златното трио. Конър всъщност няма много щастливо детство – майка му е психически нестабилна, прекарва време в пансиони. Почти винаги е извън семейния кръг и сякаш непрекъснато иска позволение да се присъедини. Другите го третират като човек "втора ръка". Смятам, че вече му е омръзнало.

Сигурна съм, че той е предизвикателен герой, а ти имаш невероятни персонажи в кариерата си. Бил си част от филми, които аз лично мога да гледам непрекъснато – "Ферис Бюлър", "Скорост", "Туистър". Как избираш ролите си?

Това е в ръцете на Вселената! Има толкова малко хора в нашия бизнес, които всъщност си избират ролите – Брад Пит, Джулия Робъртс, Джордж Клуни, Мерил Стрийп. Техните графици са запълнени 5-10 години напред. А ние останалите – взимаме това, което ни предложат. Абсолютен щастливец съм с този герой, все едно падна от небето, тъй като едва не се разминахме. 

Значи е трябвало да бъде твой!

Точно така, да. 

Искам да ти кажа, че съм огромен фен на съпругата ти!

Страхотно, и аз съм й фен!

Сигурна съм. Какво е да имаш същата професия като партньора си?

Беше труден перио, тъй като се случи да работим едновременно, а имаме все още малки деца. Аз работех по “Наследници” в Ню Йорк, а тя трябваше да бъде в Прага за проект и я нямаше три месеца и половина. Трудно е за всички ни. Опитваме се да редуваме проектите си. Истината е, че познавам актьори, които не функционират добре като двойка, но ние не сме от тях, много се подкрепяме. Тази част ни се получава!

бюлетин

още интеракция