Ексклузивно: среща с Дж. Смит Камерън от „Наследници“

Актрисата влиза в ролята на Джери в хитовия сериал по HBO GO.

Дж. Смит Камерън е американска актриса, позната от сцената и екрана. Често работи със съпруга си, режисьорът на “Манчестър край морето” Кенет Лонерган. В хитовия сериал “Наследници” влиза в ролята на Джери – довереник на семейството, която има странни флирт отношения с най-малкия син – Роман, чиято роля се изпълнява от Кийрън Кълкин.  

HBO

Кажи ми какво да очакваме от Джери през този сезон, тя се промени доста в предишните серии.

Джери става все по-важна за корпорацията, има повече отговорности и влияние. Също така се опитва да се справи с новото си протеже - за мен именно такова е отношението й към Роман. Опитва се да го удовлетвори. Старае се и да го шлифова, тъй като смята, че той има потенциал, освен това е от семейство Рой. С неговата красота и нейния ум, може да стане чудесна комбинация. Не знам дали такива планове проработват, но тя е доста заета с това. 

За мен техните взаимоотношения са много интересен обрат в историята, но всъщност ти познаваш Кийрън от много време. Работили сте заедно по филма на съпруга ти “Маргарет”.

Да, и в една от пиесите на Кени.

Това означва ли, че връзка помежду вии на екран се случва по по-естествен начин?

Мисля, че да. Най-вече защоото познавам чувството му за хумор предварително. Може би малко щеше да ме изплаши, ако не се бях срещала с него! Той е пълен с провокативни шеги, винаги готов за бели, по много забавен начин.

Къде би поставила Джери в образите, които си играла през годините – имаш огромен набор от героини и на сцената, и на екрана. Как се вписва тя?

Странно е, че не бях играла такава роля. Интересното е, че Джери до голяма степен излезе от моята глава, тъй като в началото трябваше да бъде мъж и никой не беше сигурен как ще се развие образът й. В крайна сметка за ролята избраха мен и аз изпивам нещо като чувство за собственост... със сигурност част от мен в нея. Просто знам, че инстинктите ми работят с нея и трябва да ги поощрявам. Страхотно е да съм в този образ играя, независимо че Логан често поставя Джери в напрегнати ситуации. Интересно е да бъда някой толкова различен от мен самата, който е на такава позиция и с толкова отговорности. Така че бих изиграла и други като нея, както и някои съвсем различни и нови за мен героини.

HBO

Много харесвам работата и на съпруга ти – трудно или лесно е да работиш с партньора си?

Отговорът е да! И двете – по-лесно е, тъй като по много начини си приличаме, а относно онези, по които се различаваме, сме се научили да се разбираме през годините. Имаме много добра комуникация и интуиция. Но трябва и да сме професионалисти. Понякога, когато работим заедно, аз си запазвам час в графика му, за да говоря с него, тъй като той ще се почувства в засада, ако докато слагам масата за вечеря го питам за сцена 37, да кажем. Просто трябва да имаме граници. 

Новият сезон на “Наследници” е достъпен по HBO GO.

бюлетин

още интеракция