In vino veritas

Отблясъкът на бутилка интелигентно вино - едно от хубавите неща на света.

Ако литературата и киното се грижат за ума и душата ни, то виното се грижи за това удоволствието от тях да се разлива по вените, целувките на любимия човек да са с тръпчив вкус на отлежало грозде и напрежението и ежедневните проблеми напълно да изчезнат. Знаем, че невинаги е лесно да се избере подходящия сорт, затова сме се погрижили да ви препоръчаме най-доброто.

“Виното е едно от най-цивилизованите неща в света и най-естественото, което е доведено до съвършенство, носещо велико удоволствие.”, казва Ърнест Хемингуей и няма как да не се съгласим с него, а пък Джон Кийтс изрича възхитителните думи: "Дайте ми книги, френско вино, плодове, хубаво време и малко музика, свирена пред вратите от някой, когото не познавам.”

Най-красивото нещо, което можем да ви предложим в рамките на есента и зимата, е кино, литература и вино. Или по-точно… винен абонамент. Ако смятате, че е твърде хубаво, за да е истина, имате право да се съмняваме, но можем да гарантираме, че не сънувате и комбинацията е напълно реална.

Тази есен на книжния пазар се задават едни от най-дългоочакваните книги и филми за 2019. Сред тях са “Историята на изгубеното дете” от неаполитанската тетралогия на Елена Феранте и италианският шедьовър “5 е съвършеното число”, който отново ни пренася в естетиката на мрачните неаполски улици, но в далечното време на 70-те години. А Seewines идват на помощ със съвети за вино, без значение дали сте ентусиаст, откривател или професионален ценител. Виненият им клуб предлага специален абонамент, който ще ви спести лутането по магазините и ще се погрижи за това да получите възможно най-ценната препоръка. 

Ако станете член на винения клуб, със сигурност ще получите богата и разнообразна селекция от качествени вина на преференциална цена, ще спестите време и усилия при избора на вино, всеки месец ще ви доставят винената кутия безплатно, в специална опаковка и в удобно за вас време и място. Повече може да научите тук. И ако не вярвате на нас, то със сигурност можете да се доверите на любимия поет Пабло Неруда, който твърди, че когато говори с приятели на маса, обича да вижда отблясъка на бутилка интелигентно вино.

бюлетин

още рестарт