Бързи реакции за добър понеделник

Акцентираме върху новостите от последните дни и ви правим компания по време на паузите за кафе.

Beyoncé дари пръстен за 70 хиляди долара на музей

Victoria and Albert Museum в Лондон е с ново попълнение към и без това изключителната колекция от бижута. Кралицата Beyoncé се раздели с пръстен, подарен от съпруга ѝ. Диамантената пеперуда е изработена от един от истинските майстори на съвременната бижутерия, а от музея твърдят, че са щастливи да притежават пръстен на една от модните икони на нашето време.

Марина Абрамович и Улай пишат мемоари

Една от най-буреносните творчески двойки се събира. Двамата артисти ще опишат любовната си история в книга. 12 години съвместна работа, любов, скандали, романтика. Очаква се да прекарат две седмици заедно, най-вероятно през август. Ще работят върху общия ръкопис и ще обсъдят кои епизоди от любовната им история биха били най-вълнуващи. А за Марина Абрамович предстоят още предизвикателства. Тя се подготвя за нов пърформанс... още по-особен от всичко, което е правила. Марина ще бъде подложена на електрошоково напрежението от 1 милион волта.

 

Кейт Бланшет начело на протест в Кан

Джейн Фонда, Салма Хайек и Марион Котияр са част от останалите 82 актриси, които участваха на символичния протест по време на фестивала в Кан. Кейт Бланшет, която е и председател на журито, заяви, че всяка жена среща хиляди трудности по пътя си. Тя сподели, че е повече от горда да бъде сред всички тези смели, силни и решителни жени, за които не съществуват прегради, пречки и невъзможни мисии.

Arctic Monkeys и новото им приключение

Новият албум на групата, която се превърна в най-добрата компания за неделните следобеди и малките часове на нощта, изненада феновете с ново звучене. Tranquility Base Hotel & Casino преоблича Алекс Търнър и компания в лен, прибавя много ретро нотки и накара милиони по света да си зададат един-единствен въпрос: „Харесва ли ми?" На нас много. 

албум музика новини кино Кан

бюлетин

още реакция