Българският актьор Юлиан Костов ще участва в трети сезон на „Белият лотос“

Българският актьор Юлиан Костов се присъединява към третата част на спечелилия награда „Еми“ оригинален сериал на HBO от Майк Уайт „Белият лотос“ . Костов вече е познат на феновете на HBO в България с ролите си в „Подстанция Темпъл“, „Централа Берлин“ и „Аз, вещицата“ (достъпен в HBO Max), както и от други международни продукции. Изборът на Костов за член на актьорския състав на хитовия сериал потвърждава мястото на актьорите ни на международната сцена, поставяйки България още веднъж на картата на световната развлекателна сцена. 


Премиерата на трети сезон на „Белият лотос“ е насрочена за 2025 година.

Сред обявените по-рано актьори за трети сезон на сериала са Лесли Биб, Кари Кун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичиус, Кристиан Фридел, Уолтън Гогинс, Дом Хетракул, Сара Катрин Хук, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Сам Нивола, Моргана О'Райли, Лек Патравади, Шалини Пеирис, Паркър Поузи, Наташа Ротуел, Патрик Шварценегер, Тайм Таптхимтонг и Ейми Лу Ууд.

Снимките на продукцията ще започнат през февруари и ще бъдат в и около Кох Самуи, Пукет и Банкок. Историята и ще проследи нова група гости в луксозен комплекс от веригата „Белият лотос“ HBO си партнира с Туристическата администрация на Тайланд, за да подкрепи заснемането и популяризирането на третата част.


Първата част, чиято премиера се състоя през юли 2021 г., получи 20 номинации за Emmy® в 13 категории и десет победи, най-много от всички състезаващи се в годината, включително за изключителен лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 г., се развиваше в Сицилия и получи 23 номинации за Emmy®, включително за изключителен драматичен сериал, и се увенча с пет победи.

Създател, сценарист и режисьор на „Белият лотос“ е Майк Уайт; изпълнителни продуценти са Уайт, Дейвид Бернад и Марк Камин. 

Юлиан Костов е представляван от Industry Entertainment и Insight Management and Production

Белият лотус Юлиан Костов HBO Max

бюлетин

още реакция