Наръчник за най-доброто плажно парти

Така дългоочакваният момент от годината пристигна.

Всички го знаем - най-добрите партита често се случват в моментите, в които най-малко сме планирали. Излизаме за питие в понеделник, след работа? Няма да стоим много? Само по едно Somersby и си тръгваме? Да, да, умеен да използваме всички тези реплики до съвършенство, жонглираме с тях абсолютно професионално и сме наясно с целия празник, които сякаш се изспива от небето веднага след изговарянето им.

И все пак, като че ли прекарваме огромно време от годината в очакване. На по-хубавото време, на по-дългите дни, на онзи специален аромат на море и на плаж. Трудно ни е да скрием любовта си към плажа, нито към безкрайните празници. Е, най-накрая чакането свърши, лятото е тук. Имаме всички предпоставки да планираме най-незабравимата лятна вечер. Такава, която да помним дълго и към която да се връщаме с удоволствие. И помнете - дори планът да се обърка, сигурно е за добро. 

Като истински специалисти по хубавия живот и по създаването на истории, които да се разказват с години (особено плажни), имаме няколко прости, но доста ефикасни съвети за най-хубавото плажно парти. Изпробвани са и работят. Наистина.

Започнете в златния час

Не правете грубата грешка да започвате партито по време на непоносимата жега. Добре охладените бутилки Somersby заслужават да се окъпят в лъчите на залязващото слънце. А и приятелите ви също.

Открийте най-подходящото място

Нека да е на завет, да е тихо, по възможност изолирано от други хора и шумове. Тайната - слушайте съветите на някой местен приятел. Нищо чудно партито да се превърне в няколкодневна сиеста и да трябва спешно да търсите палатки.

Помислете за времетраенето

Говорейки за палатки, ще споделим горчив опит: морето, хубавата музика, приятната компания и лятото имат магически свойства. Губиш представа за времето и не усещаш кога посрещаш първите слънчеви лъчи. Затова, подсигурете се предварително. Няколко палатки никога не са излишни.

Изберете тема

Особено ако разполагате с достатъчно време за подготовка, защо не? Хавайско парти, бразилско парти, вариантите са десетки. Все пак лятото е идеалното време за експерименти.

Импровизирайте

Това е най-важната съставка. Ако завали дъжд - танцувайте под дъжда. Ако е прекалено горещо - влизайте в морето. Ако сте забравили одеяла за вечерта, а е краят на август - прегръщайте се. 

бюлетин

още рестарт