Да обичаш кожата си = да обичаш себе си!

Уверена, красива и сияйна – всяка жена иска Avene!


Благодарение на кино-литературния фестивал Cinelibri, октомври се превърна в празник на киното. Пъстрата програмата на фестивала нямаше как да мине без съпътстващи бляскави събития, премиери и галавечери, които на пръв поглед съвсем лековати и приятни, изискват строга организация и подготовка. Надяваме се, че сте успели да стъпите на червения килим, както на грандиозното откриване, така и на церемонията по награждаване. Отвъд суетата, красивите дизайнерски рокли и звездното присъствие на тазгодишната церемония, истината е, че понякога, попаднали във вихъра на работата, личните ангажименти, а и дори притиснати от очакванията на обществото, забравяме да се погрижим истински за себе си. На червения килим и пред светкавиците на фотоапаратите нищо не остава скрито и всички несъвършенства излизат на показ.

Стресът и напрежението несъмнено се отразяват на кожата, а преумората често се превръща в тъмни кръгове под очите или нежелани изненадващи пъпки, които съсипват настроението ни още със събуждането. Хубавите новини са, че специалистите от Дерматологични лаборатории Avene са намерили решение на тези мъки и на борбата с несъвършенствата. Често се случва да подценяваме важността на нежната и здрава кожа, а именно тя ни носи завидна увереност и удоволствие от това да се погледнем в огледалото. С продуктите за грижа на Avene ще ви стане навик да се спирате, минавайки покрай някоя витрина, любувайки се на собственото си отражение. И макар да звучи леко високомерно, защо да е лошо да обичаме себе си и да се усмихваме при вида на здравата си кожа. При някои жени тя е лесно постижима и не изисква особени усилия, но за други красивата кожа е истинско предизвикателство, за което те се борят всеки ден. 

Cleanance Comedomed на Eau Thermale Avène е концентрат против несъвършенства, който действа върху причината за образуването на пъпки и черни точки и намалява повторната им поява. Благодарение на уникалния начин на действие на Comedoclastin, активна съставка на растителна основа с патентовани свойства, той се бори с петната и пъпките от корена, насочвайки се към микрокомедоните и осигурява действие против повторна поява. Намалява пъпките и черните точки след 7 дни*. 

Една от най-любимите ни серии на Avene, обаче, несъмнено е HYALURON ACTIV B3. През 2022 г. дерматологичните лаборатории Eau Thermale Avène въвеждат иновации с подход, който е революционен за анти-ейдж грижата, а именно: въздейства директно върху източника на стареене, вместо просто да коригира признаците на стареене и стимулира клетъчната регенерация. Двете основни активни съставки отговорни за високата ефективност и резултати са ниацинамид и хиалуронова киселина. 


Представяме ви 4 продукта от Avene, без които кожата ни нямаше да изглежда толкова зашеметяващо и сияйно на снимките от червения килим: 

ДНЕВЕН КРЕМ за клетъчна регенерация Hyaluron Activ B3

Дневният крем от серията е богат на хиалуронова киселина и ниацинамид и работи за изглаждане и коригиране на бръчките. Освен да хидратира и да се бори с бръчките в дълбочина, кремът е и отлична основа за грим. 

Когато има дневен крем, не можем да минем и без нощен, ето защо ви представяме: 

Регенерираща нощна грижа: Многофункционален нощен крем Hyaluron Activ B3

Нощният крем е богат на ретиналдехид, който пък има 10 пъти по-активна молекула от ретинола. Действа за активното синтезиране на колаген и дълбоко укрепва и регенерира кожата.

Серум-концентрат с изпълващо действие Hyaluron Activ B3 

Може би най-любимият ни серум от Avene! Концентрат на хиалуронова киселина и ниацинамид, който има видимо стягащ ефект за кожата след 15 дни. 

На последно място ви представяме един продукт, в който успяхме да се влюбим от първото нанасяне. Черните кръгове под очите и торбичките, които не можем да скрием дори с голямо количество грим, винаги са притеснявали дори уверените и привидно безупречни жени. Най-добрата превенция срещу тъмните кръгове е добрият и пълноценен сън, но понякога и това се оказва недостатъчно. Ето защо ви препоръчваме:

Грижа за околоочен контур с тройно действие Hyaluron Activ B3

С нежно нанасяне на съвсем малко количество от любимия ни продукт си гарантирате по-малко видимост на дълбоките бръчките, намаляване на тъмните кръгове и досадното подпухване. 

С други думи, дори по неволя да сте плакали цяла нощ, околоочният контур с тройно действие на Avene, ще бъде вашето спасение!


*Клиничнa оценка, на 51 участници, 2 приложения/ден.

Avene грижа за кожата

бюлетин

още рестарт