Avène или малка крачка към това да обичаш себе си

Началото на годината е перфектният момент за край на оправданията. Все още е януари и ако сте изпуснали първите няколко седмици, какво по-добро време да започнете нещо ново точно сега! На всички ни се иска да имаме време да тренираме, да научим нов език или да прочетем всички добри автори, но някак все не остава време или пък достатъчно мотивация. Ако вече сте се примирили, че няма да започнете никое от тези начинания и тази година, все пак не всичко е загубено. Може би няма да прекарате 2 часа във фитнеса, но пък винаги можете да се погрижите за себе си по-друг начин.


Какво по-важно от това да обичаш себе си и да полагаш усилия да изглеждаш и да се чувстваш добре в кожата си, не само днес, но и за в бъдеще. Да се чувстваш добре в кожата си или буквално да полагаш грижи за нея е навик, който лесно се превръща в рутина щом започнеш веднъж. Казват, че за да изградиш навик са нужни 21 дни, може би точно толкова ще ви трябват да започнете да полагате минимална грижа сутрин и вечер.

Често жените на по-зряла възраст осъзнават важността на този тип рутина. Най-доброто, което можете да предприемете е да започнете тази грижа като тип превенция, а не свършен факт. Ние от Артакция се доверяваме на експертната и доказала се през годините марка Avène. Avène има опит в дерматологията повече от 270 години и се ползва с голямо доверие от жени по цял свят. В продуктите им се забелязва специалното внимание къмчувствителната кожа и индивидуален подход при създаването на нови формули посветени на каузата бъдеще за кожата, постигнато чрез научни иновации.

Ако до сега не сте отделяли специално внимание на кожата си, добре е да започнете с термалната вода на Avène, която е запазената марка на пионерите в козметиката. Тя ще хидратира кожата ви, ще я направи сияяна, с усещане за лекота и ефирност.


След нея можете да нанесете няколко капки от иновационния серум с 6% концентрация на ниацинамид, който е един от любимите продукти на всички любители на грижа за кожата. Ниацинамид, също познат като витамин B3 е активна анти-ейдж съставка на бъдещето, която увеличава с 50% продължителността на живота на клетките.


Перфектен завършек на новата ви рутина би бил хидратиращият и регенериращ крем с хиалуронова киселина, който доказано изглажда и коригира фините линии, а след продължително ползване на продукта при 97% от жените резултатите са видими.

 


Вашата грижа ще се превърне в любимото ви време, прекарано сами със себе си, и насладата от това, че всеки ден се обичате малко повече от вчера, благодарение на минимални и дори приятни усилия.

бюлетин

още рестарт