Великата италианска красота с Джон Малкович

Актьорът пише любовно обяснение на Италия в новия брой на Vanity Fair.

Последната роля на Малкович, свързана с Италия, е в сериала "Новият папа" на Паоло Сорентино, който е и главен редактор на юнския брой на италианското издание на Vanity Fair. Любовно писмо от един велик актьор за една велика страна. Джон Малкович за Италия:

Прекарал съм много приятно време в Италия по работа, но и за удоволствие. Oколо 2013-та година работех доста в Прато, където всеки път Рикардо, моят сътрудник, идваше да ме посрещне на летището във Флоренция.

Поздравявахме се, питаше ме как е минал полетът и как е семейството ми, а аз, от своя страна, го питах за неговото. Веднъж разговорът се насочи към Италия и ситуацията там. Той се усмихна и ми каза: "Нямаме нито папа, нито правителство." И тъй като през последните 30 години бях сравнително запознат с обстановката в Италия, отвърнах: "Това със сигурност е най-добрата новина за Италия през последните две хиляди години". В първият момент Рикардо изглеждаше шокиран, но после избухна в смях. Нито един друг народ не умее да се забавлява на свой гръб толкова, колкото италианците. Това е едно от многото им качества. Имаха изключително трудна година, но ще изплуват от всичко това. От необичайните дни, от мъртвите, от загубите, от страха. И ще ги видим отново тогава, котато всичко ще е зад гърба им.

бюлетин

още рестарт