Подаръци за владетелите на гейминга

Да създаваш игри безспорно е изкуство. А да ги играеш - несравнимо удоволствие. Ето как да го направим още по-приятно.

Ако имате близък, чийто рожден ден наближава, вероятно се чудите - какво бихте могли да подарите този път? Както винаги, искате да се отличите със страхотен подарък, но просто нищо не ви идва наум. Този проблем определено ни е познат, тъй като малко или много, всеки се е сблъсквал с него поне веднъж. Ако въпросното дете или възрастен обаче е геймър, тогава кръгът определено се стеснява, а вашата задача става с една идея по-лесна. В този материал ще ви помогнем, давайки ви пет добри идеи за подарък на геймър. 

Нови и подобрени гейминг слушалки

Хората, които не играят игри, не осъзнават колко важен аксесоар са слушалките за сериозните геймъри. Особено, ако говорим за гейминг на по-професионално ниво, тогава всеки един звук може да бъде от решаващо значение за крайния изход на играта. Важно е слушалките да са снабдени и с микрофон, тъй като участниците в играта комуникират помежду си, съгласувайки действията си. В днешно време компаниите произвеждат все по-добри и по-добри слушалки, някои от които блестят и със страхотен дизайн. Това определено е супер подарък, който всеки геймър ще оцени подобаващо.

По-хубав геймърски стол

Комфортът също е от отромно значение за геймърите, особено за тези, които играят най-вече на PC и не използват удобния диван в хола. Днес гейминг индустрията е толкова напреднала, че вече дори се произвеждат
специални столове, насочени именно към геймърите. Те включват различни “глезотии”, които правят всяка една гейминг сесия още по-добро преживяване - регулация на поставките за ръцете, усилени алуминиеви рамки, регулиране на височината и много други. Най-скъпите модели имат впечатляваща цена като за стол, но пък това е дългосрочна инвестиция, която наистина си струва.

Гейминг волани за най-добро изживяване на пистата

Ако вашият човек си пада по колите и обожава да играе рейсинг игри, можете да бъдете сигурни, че той ще оцени високо един подобен подарък. В днешно време гейминг воланите са толкова реалистично създадени, че трудно бихте забелязали разликата в управлението на автомобила спрямо истински такъв. Някои дори вървят с педали и скоростен лост, за да бъде преживяването възможно най-реалистично.

Бъдете сигурни - с този подарък просто няма как да сбъркате.

Колекционерски фигурки

Колекционерските фигурки стават все по-популярни, а някои хора ги закупуват дори с цел инвестиция, което също крие своя резон. Истината е, че те са страхотен подарък за всеки човек, обожаващ поп културата.
Сред фигурките, които могат да бъдат открити в търговската мрежа, присъстват и множество герои от популярни видео игри. Независимо дали говорим за Лара Крофт, Нейтън Дрейк или Супер Марио, почти сигурно е, че ще откриете героите, които вашият близък обожава. Гледайте на това и като на подарък, който ще издържи теста на времето - фигурките никога няма да изгубят от своето качество и винаги ще бъдат
достатъчно “модерни”, за да имат място на рафтовете.

Нов контролер

Независимо дали вашият близък е фен на PlayStation или Xbox, или просто играе на PC с контролер, той със сигурност би харесал нов такъв в различен цвят. Има и определени брандове, които произвеждат свръхмодерни контролери, различни от стандартните такива. Включително и предазначени за хората, които играят със
състезателен елемент и имат нужда от всяка секунда предимство пред противника. Помислете кой е любимият цвят на близкия ви и проверете дали няма контролери за неговата платформа в този цвят. Със сигурност той би се зарадвал да освежи асортимента си от джойстици.

Това са пет от възможните подаръци, които можете да направите на геймър или просто на човек, обичащ видео игрите. Сигурни сме, че всяка една от тези идеи би се харесала на вашия близък, така че изборът няма да е труден.

бюлетин

още рестарт