Да нощуваш като кинозвезда в сърцето на София

Grand Hotel Sofia - 15 години майсторство в създаването на истории.

Когато искаме да избягаме от ежедневието и да се поглезим, често се чудим къде да избягаме така, че тялото, умът и душата да са в синхрон и абсолютна хармония. Не е нужно да се крием далеч в планината или непременно да търсим голямото синьо. Понякога оазисът е в сърцето на София и е в красива сграда, под чийто покрив можем да се почувстваме като истински кинозвезди. Говорим за Grand Hotel Sofia, които вече 15 години се грижат за световните звезди, пристигащи в града ни и които предлагат на всички жители и гости на столицата възможност за релакс, вкусна вечеря, театър, партита с красиви гледки…

Част от звездите, усещали комфорта на хотела са Бен Кингсли, Никита Михалков, Робърт Де Ниро, Морган Фрийман, Скарлет Йохансон, Клаудия Кардинале, Колин Фарел, Мила Йовович, Кристоф Ламбер. В книгата за посетители всеки един от тях дава своята grand благодарност на екипа и изказва безкрайно добри впечатления за доброто обслужване. Защото всички ние се нуждаем от няколко неща. Професионализъм, добро отношение, любезност, комфорт и спокойствие. А всичко това е добре познато на екипа на хотела, който успява да накара знаменитостите да се почувстват спокойни и балансирани дори и в динамични снимачни дни.

Grand Hotel Sofia е и любимото ни място, защото често е част от културната програма на града. Освен за комфорта на своите гости, се грижи и за разнообразната културна програма на хората. Често се смеем до сълзи на стенд-ъп комеди вечерите им и водим децата си  на куклен театър. В края на този месец малко преди официалния финал на кино-литературния фестивал CineLibri отново ще потеглим в посока Народен театър и ще се скрием от ежедневието в хотела за доза английски хумор, който винаги е добра идея. Grand Hotel Sofia и Inside Joke Stand-up Comedy организират специална вечер, изпълнена със смях, с участието на изключителните Грег Хът и Доналд МакНеър! Тези двама американски стендъп комици оцеляват в България от години и не се страхуват да споделят истории за това!

Слезте в "София клуб“ на Grand Hotel Sofia (вход откъм ул. Дякон Игнатий или попитайте на рецепция) на 18 октомври и се насладете на висококачествена стенд-ъп комедия с местен привкус!

Коридорите на хотелите помнят историите на всички пътешественици и подслушват редица тайни и вълнуващи среднощни разговори за пътувания и нови градове. Вярваме, че всички ние понякога заслужаваме да се почувстваме като кинозвезди, затова няма да спираме да се оставяме в ръцете на Grand Hotel Sofia, които вече 15 години създават смисъл. Вярваме в добрите истории, затова ви разказахме и тяхната. Уверете се сами, като ги посетите и научите повече на сайта им.

бюлетин

още рестарт