Отблизо с комедийния актьор Адам Дивайн

Говорим си със звездата от „Модерно семейство“, „Перфектният ритъм“ и „Праведните Джемстоун“

Адам Дивайн е познат от редица комедии – ролята му на бавачката Анди в „Модерно семейство“, Бъмпър в трите филма от поредицата „Перфектният ритъм“, появите му в „Стажантът“ с Робърт Де Ниро и Ан Хатауей, романтичната пародия с Ребел Уилсън „Не е ли романтично?“ и редица други. Адам е също изключително талантлив музикант, а започва да се занимава и със стендъп комедия от ранна възраст. Тази година ще стане на 40, от няколко години е женен за колежката си Клоуи Бриджис. Предстои да го видим като половинка на Нина Добрев в комедията „The In-Laws“.

В хитовия сериал на HBO Max „Праведните Джемстоун“ той играе Келвин – най-малкото от трите деца на Илай (Джон Гудман), което има интересен стайлинг, група последователи, които, подобно на него, се интересуват предимно от фитнес. Келвин предизвиква смях с почти всяка своя поява. В компанията на Дани Макбрайд, създателя на сериала, който играе големия брат Джеси, и Еди Патерсън, която е сестра му Джуди. Тримата правят опити да продължат телевангелисткия бизнес на баща си и да привлекат още последователи – като често изпадат в не особено праведни ситуации. А в новия трети сезон предстои да ги видим в още много такива. 


Адам, трябва да ти призная, че Келвин е един от любимците ми, даже може би е най-любимият ми герой в сериала. Смея се с глас на неговите преживявания.

Прекрасен начин да започна интервютата си днес, благодаря ти!

Дори първата му сцена от новия сезон е просто чудесна.

Келвин не разочарова, всичко около него е секси. Или поне така смята.

Как го създаде?

Сценаристите са създали страхотен персонаж в негово лице. Дани ни дава пълна свобода да правим това, което усещаме с героите си. Не знам колко е добре това, но със сигурност ми харесва. 

Кой отговаря за стайлинга му?

Стилистите ни го правят да изглежда все по-секси, преди имаше дълбоки деколтета и огромни шапки, а сега, като гледам епизодите на новия сезон, веднага си помислих „леле, колко съм бляскав този сезон!“ Отдел костюми просто върши страхотна работа.


Дори стайлингът му издава, че той е най-малкият брат.

Точно така, той се опитва да е много готин.

Според теб семейство Джемстоун добри или лоши са в крайна сметка?

Не са страхотни, но някъде дълбоко в себе си всъщност не са лоши. Целта им е да направят добро, но винаги подхождат по възможно най-неподходящия начин. Така че попадат посредата – нито са добри, нито зли. Ако Раят съществува, нека кажем, че имат за какво да се обясняват като попаднат там.

Гледала съм те в толкова много образи, които са адски забавни, и ти си много добър в комедийния жанр. Чувала съм, че комедията е най-трудният жанр, така ли е наистина?

Не е така, много е лесно, просто казваме това на хората, за да не се втурнат всички към комедията! Иначе ще останем без работа. Така че да, толкова е трудно, моля ви, не се опитвайте да бъдете комедианти, няма да ви се получи. 

Как знаеш кога един герой е за теб, че е някой, с който би могъл да направиш нещо?

В случая на Келвин от „Праведните Джемстоун“ беше вярата ми в Дани и екипа, фен съм им от много време. Казах им „да“, преди да знам каквото и да било за героя, имаме много сходна чувствителност с тях. Само разбрах, че Дани обмисля да играя негов брат и веднага бях готов. 

А ти самият гледаш ли комедии, какво обичаш най-много да гледаш?

Всъщност не особено, което е малко странно, тъй като това ми е работата. Обичам драми и много скучни неща, колкото по-скучно, толкова по-добре. Явно защото това ми е работата, искам да видя нещо съвсем различно. 

Breaking Bad!

Да, макар че това не е скучно.

Със сигурност не е! Благодаря ти, Адам!

И аз, беше ми приятно да се запознаем.

Новият сезон на „Праведните Джемстоун“ е наличен в HBO Max

бюлетин

още интеракция