АртАкция в новия епизод на „Това съм аз“

Епизодът е с участието на Теа Денолюбова, Александра Александрова, Ралица Петрова, Живко Сираков, Димитър Сулев и Лана Гекова.

Този епизод от поредицата „Това съм аз“, дело на Петър Вълчев, е по-специален за нас. Не само защото е посветен на АртАкция, а защото ни върна към един от най-любимите ни спомени - началото на сайта, точно преди 4 години. Срещата с екипа, първата статия. Последвалите десетки специални проекти, сред които любимата ни акция #НавънКъмСебеСи, в която актьори записаха някои от най-въздействащите монолози в световната драматургия. В разгара на пандемията, в която, поне за част от нас, АртАкция беше ежедневното спасение. 

Преди 4 години, когато натиснахме бутона "публикувай", наистина имах чувството, че се случва нещо голямо. Тези над 1200 дни по-късно разбирам какво прави АртАкция така важна за мен - хората. Изключително талантливите хора, които пишат, читателите с невероятен вкус и всички, които срещам по пътя. И единственото, което си пожелавам в тази посока, е да продължа да работя с фини, деликатни, талантливи личности.

Приятно гледане и благодаря, че сме заедно. Благодарение на вас понятията тук и там не съществуват.


Режисьор, сценарист и оператор: Петър Вълчев, монтаж и постпродукция: Невелин Вълчев, музика: Arpy - Dan Henig, Checkmate - Nathan Moore, продуцент: Цветелина Бенчева

Припомняме и някои от видеата от поредицата #НавънКъмСебеСи на Ралица Петрова, Живко Сираков, Димитър Сулев и Лана Гекова.

бюлетин

още интеракция