На живо от петото измерение със Златимир Йочев

Тази година кино-литературният фестивал CineLibri ни изпраща в #петотоизмерение. Но как всъщност изглежда то и вкусни ли са закуските на Плутон?

Тази година кино-литературният фестивал CineLibri ни изпраща в #петотоизмерение. Но как всъщност изглежда то и вкусни ли са закуските на Плутон? Дали Да Винчи би харесал модерното изкуство, може ли Казанова да обича наистина и защо творим? На тези и още куп изключително важни въпроси ни отговориха някои от нашите любими лица. Поговорихме с тези, които не се страхуват да говорят за двойния си живот и да кажат "Аз обвинявам". 

Днес се срещаме със Златимир Йочев, водещ на сутрешния блок "България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Кой посети душата ти снощи?

От осем месеца насам имам един редовен мъничък посетител на име Тамара. Тя зае трайно място в душата ми и вече е “почетен жител” там. 

Ако трябва да напишеш статия със заглавие "Аз обвинявам“, към кого ще е насочена тя?

Загуба на време би било да обвинявам останалите, не че няма за какво. Далеч по-конструктивно и градивно е да пиша или разсъждавам около това какво и как да направим, за да получим по-добри резултати и усещане. 

Защо 5 е съвършеното число?

Защото с мерак можем да го приложим и намерим навсякъде. Дори една проста сметка показва, че след пет месеца пак ще е пролет и ще стягаме багажите за нови пътешествия. Сметнах го сега на петте си пръста!

В какво измерваш света си?

В преживените емоции, посетените нови места, малките открития, различните усещания, вкусове, култури и най-вече в здравината и любовта в семейството.

Какъв е твоят невидим живот?

За човек, прекарващ всекидневно часове във видимото телевизионно измерение, е хубаво да имам и тайничко свое място. Ще разкрия само, че там не е скучно, шарено е и е пълно с енергия. 

Дали Казанова може да обича наистина?

Може и още как! Малко ми е чудно обаче как ще се впише този любовчия в съвременните реалности с "Тиндър“,  идеални социални профили и полупразни души?!

Какво би искал да закусиш на Плутон?

Силно разбъркани космически яйца и шоколадов сладолед с течен азот. Заради атмосферата. 

бюлетин

още интеракция