Официален трейлър на „Новият папа“

Даваме старт на обратното броене до началото на новия сезон.

АртАкция е от големите фенове на Паоло Сорентино. Признаваме си, че трепетно броим дните до премиерата на предстоящия сезон на "Новият папа“. Добрите новини са, че до дългоочаквания първи епизод остава по-малко от месец. Екипът ни ще е в пълна кино готовност за превъплъщенията на Джъд Лоу и Джон Малкович точно в 22:00 часа на 10 януари по HBO GO.

Wildside Sky Italia _Home Box Office_ inc. Mediapro

Първата серия ще ни отведе отново зад кулисите на Ватикана, където Църквата е изправена пред поредна криза. След внезапния си сърдечен удар папа Пий XIII (Джъд Лоу) лежи в кома, докато неговите последователи пламенно се молят за чудотворно възстановяване. Натиска от противниците на Пий принуждава държавният секретар Кардинал Анджело Войело (Силвио Орландо) да доведе до власт нов папа и с конклава в безизходица прави прибързан ход, който причинява още по-голям хаос.

Wildside Sky Italia _Home Box Office_ inc. Mediapro

Но кой е достоен да заеме поста на нов папа?

Джон Бранокс, в чиято роля влиза Джон Малкович.

Бранокс е джентълмен от Обединеното кралство, изповядващ позабравените семейни ценности и безрезервно вярващ в силата на истината и любовта. Той трудно приема отправеното предложение да замине за Ватикана, но държавният секретар Кардинал Анджело Войело е твърдо решен и успява с мисията си. Именно така стигаме и до трети епизод, в който Малкович разкрива цялата мощ и сила на персонажа си. Новият папа Йоан Павел III застава начело на Църквата. И такс започва магията. В цели девет епизода. Изпълнени с гения на Сорентино.

Повече за "Новият папа“.

бюлетин

още реакция