Празник под елхата с Institut Esthederm

Специалните празнични предложения от любимия бранд!

Коледа е периодът от годината, в който сякаш слагаме на пауза цялото забързано ежедневие и се потапяме в редица малки удоволствия, често забравяни през останалата част от годината. Време за нас, време за близките ни и време за радост - подарена на друг или на самите нас. Приятелите ни от Institut Esthederm са се погрижили да ни поднесат нещо красиво, елегантно и излючително важно за кожата ни. Специалните луксозни кутии са всичко, което искате да откриете под елхата. 

Може да избирате между интензивна терапия срещу бръчки, фини линии и дехидратирана кожа. Intensive Hyaluronic в елегантна кутия е най-добрата комбинация между крем и околоочен серум, която можем да си представим. Поне до този момент!

Продължаваме с интензивна терапия срещу по-дълбоки бръчки и фото стареене, включваща Intensive крем с ретинол, както и серум-олио, също с ретинол, слуващ чудеса с кожата ни! Отново в луксозна кутия, за изненада във вълшебната нощ/

И ако празниците и парти моментите понякога ни изтощават, то Active Repair идва на помощ. Подлмадяваща и възстановяваща грижа, красиво поднесена в шестоъгълна приказна кутия. 

Време е да си подарим още красота!

бюлетин

още рестарт