Born social: 4 споделени момента от малкия и големия екран

Колко често любимите ни персонажи си сипват разхлаждаща чаша Schweppes?

Забелязвали ли сте колко често любимите ни персонажи от малкия и големия екран си сипват разхлаждаща чаша Schweppes? Добре познатите напитки обикновено се появяват по време на вечерни партита или пък правят компания на персонажи, които се приготвят за излизане, понякога почти незабележимо се прокрадват на бар количката – ненатрапчиви, но и незаменими. Залезът навън надделява над сериала вкъщи – понякога дори самият сериал ни го напомня. Schweppes е born social, затова често става част от знакови сцени във филми и сериали – дали изненадваща среща, неочаквано преживяване или приятно запознанство – ето някои от любимите ни сцени от малкия и големия екран. 


Вади ножовете 2


Беноа Блан е професионален детектив, специализиран в разрешаване на най-заплетените престъпления. Околните го виждат като човек, който може да се справи с всеки проблем за нула време и няма такъв престъпник на света, който да го надхитри. Детективът обаче не подозира, че един ден ще му се наложи да се заеме със задача, която да го накара да се усъмни в собствения си професионализъм.

Всичко започва в деня, когато Беноа пристига в „Glass Onion“ - имението на Майлс Брон на частен остров в Гърция. Беноа попада сред богаташи, подготвящи се за незабравимо парти. Центърът на вечерното парти разбира се е бар количката, на която Майлс Брон приготвя питиета на гостите си. Сред разнообразните алкохоли, чаши и аксесоари в няколко кадъра се прокрадват и прилежно наредени кенчета Schweppes. Това не е изненада, като се има предвид, че една от предпочитаните напитки на коктейла е уиски със сода. 


Клюкарката


Някои вечери могат да са особено важни за един тийнейджър. Благодарение на анонимния акаунт в социалните мрежи „Gossip Girl“ Ник открива, че дъщеря му Зоя го е лъгала и е прекарвала вечерите си с най-добрата си приятелка Шан и нейното семейство. В опит да поправи отношенията им, семейството на Шан кани Ник и Зоя на вечеря, където редом с виното сервира и Schweppes. За жалост лютивият привкус на Ginger Ale напитката подхожда перфектно на отношението на Ник спрямо домакините. Той ги обижда, прави коментари за финансовото им състояние и в крайна сметка влошава още повече отношенията с дъщеря си. 


Сексът и градът


Schweppes подхожда и на по-уединени срещи. „Сексът и градът“ е един от вечните сериали, вдъхновили хиляди жени да бъдат по-уверени, по-смели и да не спират да търсят това, което ги прави истински щастливи. Точно това прави и Кари – любовната ѝ история с Тузара не спира да вълнува зрителите до последния епизод. В любима сцена от сериала виждаме Кари Брадшоу и Тузара, които слушат музика, пият Schweppes и редят домино. По-скоро Кари реди домино, а Тузара ѝ дава съвети, докато размахва сламката от питието си: „Твърде близко са. Не разбираш принципите на физиката.“


Шеметни години


Американският ситком „Шеметни години“ е един от култовите комедийни сериали, които веднага стават любими на зрителите пред малкия екран още в края на миналия век. Мила Кунис и Ащън Къчър започват своята успешна филмова кариера след запомнящите се образи, в които се въплъщават в „Шеметни години“. Всички тийнейджъри знаят коя е най-добрата напитка, подходяща за всеки коктейл, родителите им също! На едно от домашните партита, които Ред и Кити организират, Ред забърква коктейли на гостите си, с какво друго, ако не с любимия Schweppes, който винаги се оказва неизменна част от партито, каквито са също смехът и насладата, гарантирани с “Шеметни години”. Кити пита Ред дали знае кой е нейният любим коктейл, а той невъзмутимо отвръща, че не е мислил, че съществува такъв, според него всички коктейли са ѝ любими. Не я виним, ние също обичаме всички напитки, особено ако са забъркани със Schweppes.

Schweppes Вади ножовете 2 Клюкарката Сексът и градът Шеметни години

бюлетин

още рестарт