Fashion Days посреща български брандове

Българските марки вече имат шанс да са част от голямото семейство на Fashion Days

 „Радостта от обличането е изкуство”, заявява Джон Галиано. Модата е  изключителен инструмент за преобразяване, изразяване, трансформация, забавление. Дрехите са в състояние да променят деня ни, да изразят настроението ни, да са част от незабравими спомени. Всички имаме по нещо специално в гардероба си, което ни напомня за скъп спомен - обличайки го, сякаш успяваме да попаднем в мига, който сме заключили в съзнанието си. С времето все по-ясно си даваме сметка, че онова, което обличаме, носи история, вплетена в материята, цветовете, кройката, идеята на дизайнера. История, която продължава да живее с нас.


Fashion Days дава възможност на българските истории, родени тук, да полетят. Или иначе казано - български брандове имат възможността да станат част от голямото семейство на Fashion Days и така да достигнат пазари като България, Румъния и Унгария. Изключителна възможност за българските модни брандове да получат необходимото внимание и поле за изява дори и извън нашите граници. 


А първият български бранд в портфолиото на Fashion Days е Verychi - еталон за съвременна женственост.


Марката е създадена през 2014 година от “Даниела, Кирил и Бистра”, както сами се представят идейните й двигатели. Това, което веднага отличава Verychi, безспорно са чистите силуети, качествените материии и нов поглед върху женската индивидуалност. Черпещи вдъхновение от изкуството, архитектурата, природата, дизайните на марката приличат на дамите, които им вдъхват живот - естествени, верни на себе си, космополитни. 


Ако искате брандът ви да стане част от селекцията на Fashion Days, а вашата модна история да стигне до повече хора, не се колебайте и пишете на [email protected]. Следващата голяма модна история може да бъде именно вашата, без значение дали творите дрехи, аксесоари или бижута.

бюлетин

още рестарт