Празничен сезон в сърцето на София

Grand Hotel Millennium Sofia е едно от най-любимите ни места в сърцето на столицата. Повече от щастливи сме, че имаме възможност да празнуваме Коледа в продължение на цял един месец. Тук е любимото време от годината, в което мислим за чудеса, любов и уют.

 

Любимото ни място хотел "Милениум“ организира нещо наистина прекрасно. Всеки ден до Коледа от 1 декември ви очакват подаръци изненади, пък един от вас ще има възможност да се възползва от неистовото удоволствие, наречено Милениум Авторско преживяване – незабравима нощувка в апартамент за двама. За допълнителен разкош са осигурени и богата закуска, авторска спа терапия и пътешествие през панорамна аква и термална зона, специално зареждане в апартамента с просеко, ягоди и десерт по авторска рецепта.

Събота, 11 декември, 2021, 17:00 ч.

Работилница за коледни венци

Какво са декемврийските празници без креативни работилници и вдъхновяващи идеи как сами да изработим подаръците си? Заедно със Social Crush ще можете да узнаете как да си изработите красиви коледни венци във Vienna Café and Restaurant. Представете си, че остават няколко дни до края на годината, а вие сте седнали край борови клонки, които декорирате с евкалипт и шишарки, украсявате ги със сушени плодове и празнични панделки и с лекота постигате желаните резултати. Разбира се, цялата магия ще се случи на фона на греяно вино по традиционна австрийска рецепта. Вземете билет тук.

Събота, 18 декември, 2021, 17:00 ч.

Работилница за коледни сладки

Вероятно краят на календарната година е периода, в който всички се отдаваме на най-големите си удоволствия и оставаме безсилни пред изкушенията. Майстор-сладкарите на Vienna Café and Restaurant ще запретнат ръкави, ще загреят фурните, ще размесят боите и ще ви покажат как да декорирате уникални коледни сладки. По време на двучасовата работилница ще научите как да украсявате любимите коледни бисквити по професионален начин и как да изградите композиция от сладки, за да изглежда трапезата уникално. Вземете билет тук

Всяка неделя през декември от 11:30 ч.

Семеен брънч и детски работилници

Декемврийските уикенди са изключително специални, особено когато ги споделяме с цялото си семейство. Всяка неделя във Vienna Cafe and Restaurant имаме възможност да се насладим на невероятен обилен неделен брънч и детски коледни работилници. Уют с близките хора, невероятни ястия от Централна Европа,  а Вашите хлапета пишат писма до Дядо Коледа, изработват коледни картички и декорират коледни сладки. Впуснете се в това кулинарно изживяване, което ще събуди сетивата и ще ви плени с очарователни вкусове. Вземете билет тук.

Коледен брънч във Vienna Café and Restaurant

Готови ли сте да изживеете разкошната магия на Коледа с тематичен бюфет и уникални традиционни ястия от Централна Европа? Насладете се максимално на празника и се потопете в празничната атмосфера. За да бъде още по-магнетичен, брънчът ще се проведе под съпровода на нежните звуци на коледна арфа на Анжела Маджарова и омайващите мелодии на коледната флейта на Цветелина Белева. Докато се наслаждаваме на празника, децата ни ще имат възможността да се наслаждават на празника с любимите коледни филми, пуканки и сладкиши. За резервация кликнете тук.

бюлетин

още рестарт