Кафе и кино шедьоври у дома

Благодарение на NESCAFÉ® Dolce Gusto имаме възможността за по-малко от минута да се насладим на различни кафе напитки, скрити във всяка капсула.

В меланхоличните и тъжни дни на есента има някои активности, които вечно ще бъдат наш спасителен пояс и източник на щастие. Това са кафето и киното. Неистовото удоволствие от високо качествени кафе зърна, които са майсторски съчетани, смлени и изпечени може да се сравни по изживяване само с удоволствието от впечатляваща кинематография и изящно разказана история. Богатото разнообразие от напитки, които могат да накарат дома ни да ухае на кафе и да се погрижат за изграждането на собствен coffee shop в кухнята ни, е история, за която предстои да ви разкажем.

Почти през целия октомври кината у нас ще живеят под слогана “Божествена комедия”, защото е време за CineLibri 2021. Отново имаме възможността да видим блестящи филмови адаптации от последната година, а част от тях можем да гледаме и онлайн. В комфорта на дома си можем да създадем и специален кът, в който да забъркаме ароматни кафе шедьоври.  

Благодарение на NESCAFÉ® Dolce Gusto имаме възможността за по-малко от минута да се насладим на различни кафе напитки, скрити във всяка капсула и с лекота да открием вкуса, който обичаме. Днес ще ви разкажем повече за чистите вкусове и чистите истории, които умеят да събудят сетивата и умовете ни.

Сред гвоздеите в програмата на фестивала е провокативният шедьовър на Пол Верховен “Бенедета”, който разказва историята на монахинята, осъждана цял живот за своите нечисти  помисли към посестримата си Бартоломеа. Филмът носи на режисьора на "Първичен инстинкт“ с Шарън Стоун и "Тя“ с Изабел Юпер номинации "Златна палма“ и "Queer Palm“ от кинофестивала в Кан през 2021 година. Дръзкият и скандален сюжет, който ни пренася в ренесансова Италия от комфорта на дома ни върви отлично с чистите италиански вкусове, които откриваме в чаша късо кафе NESCAFÉ® DOLCE GUSTO с наситен аромат - Ristretto Barista, Ristretto Ardenza, Ristretto Napoli Stylе, а за по-продължително удоволствие винаги можем да посегнем към Espresso, Espresso Intenso, Espresso Buondi, Lungo или Lungo Intenso - всеки един от новите ни любими кафе вкусове може да се комбинира и с “Три етажа” на Нани Морети по едноименния роман на Ешкол Нево - история, която ни разхожда из етажите на собственото ни съзнание. В екранния прочит поредица от събития променя коренно живота на обитателите на една жилищна кооперация в Рим, разкривайки техните трудности да бъдат родители, братя и сестри или съседи в свят, в който съвместното съществуване се управлява от страх и негодувание.

Когато става дума за кафе шедьовър разбираме, че щастието се крие в това, че не е нужно да излезем навън, за да открием добрия вкус. Можем да избегнем опашките в дъждовните дни и да не тичаме прибързано до близката кафетерия, а да я пренесем у дома и създадем наш личен coffee shop, благодарение на който можем във всеки момент да погалим сетивата на любимия човек, с когото живеем, предлагайки му чаша чиста ароматна емоция от NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.

бюлетин

още рестарт