Да поиграем на Louis Vuitton

Безплатна мобилна игра по повод 200 годишнината от рождението на създателя на марката.

На 4 август 1821 година в едно обикновено френско семейство се ражда Louis Vuitton. Момчето, което по-късно ще основе една от най-известните марки в света и ще превърне инициалите си в символ на лукса. По случай 200 години от рождението му брандът създаде мобилната игра Louis The Game, която позволява на потребителите да “заживеят” в историята на марката.

Заедно с героя Вивиен - дървената кукла, превърнала се в талисман на Louis Vuitton, попадаме в нов свят, разделен на нива, наподобяващи реални градове - Париж, Лондон, Пекин, Токио и Ню Йорк. В рамките на пътешествието си персонажът трябва да събере 200 свещи, които отблокират специални картички с анекдоти и разкази, свързани с Louis Vuitton.

За да бъде преживяването съвършено, Вивиан може да сменя най-различни аксесоари, считани за иконични в историята на модата.

А любителите на аналоговите занимания ще могат да се фокусират върху 529-те парченца от специалния пъзел,  също създаден по повод годишнината. След като го слобите, ще откриете щампата на един от култовите копринени шалове на Louiс Vuitton, а специалната плексигласова кутия е мястото, където да го съхранявате.

Играта Louis The Game може да свалите както за iOs и Android.

бюлетин

още рестарт