Две горещи двойки в гореща Сицилия

Среща с четирима млади актьори от сериала „Белият лотос“

Новият сезон на успешния сериал на HBO Max „Белият лотос“ проследява сложнитевзаимоотношения между две двойки приятели в един приказен курорт в Сицилия. Камерън и Дафни имат повече различия, отколкото прилики с Харпър и Итън. Красивите Камерън и Дафни не се свенят да показват любовта си публично, но под привидно свободното им държание остава нещо скрито. При Харпър и Итън обаче нещо очевидно не е съвсем по реда си. Мъжете се познават още от студентските си години в университета, когато Камерън – за крайно негодувание от страна на Итън – е имал по-голям успех с жените от него, но днес Итън се радва на повече успех и богатство. Взаимоотношенията между момичетата, от друга страна, са много по-ясни – лицето на Харпър открито показва, че тя не е особен фен на Дафни.

Актьорите Тео Джеймс и Меган Фейхи разказват как се гради химия с непознат в Сицилия.


Много ми е приятно! Тео, с теб се запознахме по-рано тази година - тогава беше женен за друга жена в „Жената на пътешественика във времето“.

Тео: Познах те, да!

Камерън и Дафни имат интересна връзка – с много химия, но не са толкова откровени един с друг, колкото другата двойка. Как го постигнахте?

Меган: Още като пристигнахме в Италия, започнахме да прекарваме много време заедно. Много е лесно да се разбираш с Тео! От самото начало химията си беше естествена между нас, след това се разви с времето. Освен това ние не снимахме всичко в хронологичен ред, което е интересно преживяване, защото може да не си стигнал до определен момент емоционално. В крайна сметка това беше скок в дълбокото, който ни подейства освобождаващо.

Тео: Спомням си, че когато Меган пристигна – аз бях пътувал предишната вечер, – я попитах дали иска да се срещнем, защото не се познавахме. И отидохме в най-лошия ресторант в цяла Сицилия, не знам как успяхме да го намерим.

Меган: Да, иначе там всичко е страхотно!

Тео: Не попаднахме на друг такъв след това. Искаше ни се всичко да бъде естествено, а никога не знаеш дали ще ти се получи. И на двамата ни се искаше да предадем добре историята на дългия им брак.


А Обри Плаза и Уил Шарп споделят, че любов между Харпър и Итън не липсва.

Това, което ми прави впечатление при Харпър и Итън е, че те са много честни един с друг, но нямат почти никаква химия помежду си. Как се работи по такава необичайна връзка?

Обри: Итън и Харпър са пример за двойка, която е заедно от ужасно дълго време, а когато си в такъв дългогодишен брак, имаш възходи и падения. Ние ги заварваме в един от „слабите“ им моменти. Мисля, че любов и химия не им липсват, но просто не са в добър момент от връзката си и са си изградили нездравословни навици. Проследяваме как умишлено или несъзнателно се опитват да изплуват от тях.

Уил: Да, този слаб момент е както тежест, която Харпър и Итън трябва да елиминират или заедно, или поотделно, това е мистерия, чийто отговор търсят. Например, когато Харпър заварва Итън да се самозадоволява, той дори не го отрича. На пръв поглед тази откровеност може и да изглежда като нещо положително, но постепенно започваш да се замисляш дали в действителност обсъждат нещата така, както трябва.

В същото време бях впечатлена от Итън, който има възможност да се възползва от изкушения, но избира да не го прави.

Уил: Той е подложен на всякакви изпитания по време на целия сезон. Създателят на сериала, Майк, ни попита какъв е правилният начин да се държиш в една връзка. И точно тези изкушения предоставят възможност на двамата да си дадат сметка, че нещо трябва да се промени, че самите те трябва да се променят. Едно от нещата, които ме впечатлиха най-много в сценария, беше това, че с тези герои ни предстои да преживеем интересно пътуване.

 

бюлетин

още интеракция