Кейли Куоко: Знаех, че Каси е персонаж, който публиката ще оцени

Обичаната телевизионна звезда споделя подробности около новия сезон на “Стюардесата” на HBO Max.

Познаваме Кейли Куоко като освободената съседка Пени от сериала „Теория за големия взрив“. Историята за няколко брилянтни, но неловки учени превърна главните си актьори в истински звезди. Тридесет и шест годишната Кейли се е впуснала в работа с продуцентската си компания „Yes, Normanкръстена на любимото ѝ покойно куче. 

Първият проект на компанията е сериалът „Стюардесата“ на HBO Max, където Кейли влиза в ролята на Касандра (или Каси) Боудън, която се събужда в хотелската си стая в Дубай след пиянска нощ, с труп до себе си и без спомен за случилото се. Черната комедия е базирана на бестселъра на Крис Бохджалиян за това как животът ни може да се преобърне за няколко часа. 

Първи сезон беше изключително успешен с 9 номинации за награди “Еми”, включително за самата Кейли. Втори сезон се завърна на 22-ри април, за да проследим как Каси се опитва най-после да се вземе в ръце, с помощта на част от познатите ни герои плюс няколко нови такива. 


Много се забавлявам с втори сезон, признавам си – харесват ми новите герои, както и промяната у твоята Каси.

Благодаря ти. Има много от мен в нея през този сезон. 

Един от любимите ми детайли е начинът, по който звъни телефонът й!

Тя трябва да го смени, но не!

Не, не трябва. При всяка неудобна ситуация, той звъни!

И тя никога не му изключва звука и все си мисля: Каси, хайде де, сложи го поне веднъж на вибрация.

Ти си основната действаща сила зад този проект – защо искаше да бъдеш Каси Боудън от самото начало?

Когато попаднах на книгата преди няколко години, много ми хареса. Тя беше мрачна и нямаше този елемент на комедия, който ние добавихме в сериала. Но аз харесах Каси, стори ми се страхотна героиня – минава през толкова различни състояния и е образ мечта - забавна, луда, емоционална, дива, обича да лъже, прави грешки, опитва се да ги компенсира. Като цяло е човек с много недостатъци и е предизвикателство да я изиграеш! Знаех, че е персонаж, който публиката ще оцени. Това беше важно за нас през първи сезон. Въпреки че тя прави ужасни избори, публиката я прие. И искахме да се вземе в ръце, което се случва във втори сезон. Тя е започнала нов етап от живота си, опитва се да убеди всички, че това е така и човека, който лъже най-много е самата себе си. Всъщност това е предизвикателството този сезон – да видим всичките версии на Каси.