Започва #HBOGOXmasCountdown

Проследи с нас дните до Коледа.

Тази година заедно с HBО България решихме да отбележим оставащите дни до Коледа по различен начин. Вдъхновени от добрите истории и от събитията през изминалата година, се обръщаме към 10 български творци, с които да прекараме времето до най-светлия празник. Ще разкажем за онези моменти, които са променили всеки един от тях, за надеждите на новия ден, за магията на Коледа. За дългите почивни дни, в които времето сякаш спира и можем да се потопим в преживявания, емоции и размисли, породени от света на сериалите, но отразяаващи се в реалността. Всеки ден ще представяме разговор с един от тези 10 артисти, които с работата си създават красота, за която си струва да се говори.


Всеки от тях е доказано име в сферата си и ще сподели своята гледна точка за любимите си сериали и това, което му прави впечатление в сценария, режисурата, стиловите избори, играта и използваните изразни средства. Така, както гледа един фен-професионалист. Така и ние, зрителите, можем да погледнем отвъд и да си представим поне частица от работата, която стои зад цялата тази магия.


#HBOGOXmasCountdown ще ни зареди, усмихне и замисли по един приятен начин и ще ни покаже, че има много за гледане и споделяне.

Всички коментирани заглавия можете да гледате в онлайн стрийминг платформата на WarnerMedia HBO GО.


Заредете се с любопитство за нашия адвент календар с интервюта и нека предколендото отброяване започне сега…

бюлетин

още интеракция