„Говори с EVA: Забранената целувка“

Второто издание на популярния дискусионен формат, организиран от списание ЕVA.

Второто издание на популярния дискусионен формат „Говори с EVA“, организиран от списание ЕVА, акцентира върху една от най-обсъжданите целувки в историята на спорта, телевизията и социалната мрежа -  забранената целувка на Кубрат Пулев и Джени Суши. Темата този път предполага още по-емоционални позиции и доста разгорещени спорове и дискусии. Повод за нея стана най-обсъжданата в света целувка – тази на професионалния боксьор Кубрат Пулев, „забранената целувка“, както я наричат от списание EVA. Редакцията на изданието се е постарала да покани интересни, будни, активни обществени личности, известни с позициите и с гледните си точки. Те ще говорят за новите територии и граници в отношенията между половете и ще изследват социокултурните аспекти на промените през последните години – от съществуващото неравенство в заплащането на мъжете и жените през промяната на поведенческите модели до движението #metoo и реакциите към него. 

„Списание EVA инициира дискусия, в която очакваме разгорещени спорове за новите граници на отношенията между половете, за „забранените“ ходове на ухажването и за свободата да бъдем такива каквито ни се иска“, казва Милена Попова, главен редактор на списание EVA. 

Модератор на събитието е журналистът Драго Симеонов, който дълги години е водил рубриката „Писма до Драго“ в списание EVA.

„Говори с EVA“ е поредица от дискусионни събития, организирани от списание EVA. Уважавани в обществото, както и следени от голям брой хора в социалните мрежи личности споделят своя опит, гледни точки и интерпретации по конкретна тема, като публиката също бива призована да взема активно участие в дискусията с въпроси и коментари. Поредното издание на „Говори с EVA“ ще се случи на 11 юни в Best Western Plus Hotel Expo, а темата „Забранената целувка“ този път предполага не само емоционални позиции, но и доста разгорещени спорове. 

 „Говори с EVA: Забранената целувка“ ще се случи на 11 юни от 18:30 в Best Western Plus Hotel Expo. Билетите вече са в продажба. Повече за „Говори с EVA: Забранената целувка“ можете да научите тук.

 

бюлетин

още реакция