Пенелопе Крус дефилира за Chanel

В първото шоу след смъртта на Карл Лагерфелд.

Дори да не се интересувате от мода, няма как поне един път да не сте попадали на снимка или видео от шоу на Chanel. Карл Лагерфелд, капитанът на френския кораб-майка на модата, беше човекът, който в годините превърна Grand Palais в Париж в пристан на мечтите си. Били сме свидетели на ревюта с боси моделки тогава, когато сцената се е превръщала в плаж, на почти елфически създания в магически градини, на леко отегчени от лукса млади дами, излезли на разходка из собствените си шата... Този път декорът на великолепните модни шедьоври беше вдъхновен от зимната приказка на "Chalet Gardenia". И да, имаше истински, пухкав сняг.

Сред знаменитостите, които със сълзи на очите изпратиха маестро Лагерфелд, бяха Кристен Стюарт, Жанел Моне, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл. Ревюто започна с минута мълчание в памет на изключителния визионер и завърши с бурни аплодисменти, насочени високо към небето. Там, където Лагерфелд продължава да твори.

Безспорните изненади на шоуто бяха и две великолепни дами - моделката Кара Делевин, избрана за посланик на Chanel през 2015 година, когато е едва на 19, и Пенелопе Круз. Това е дебютът на актрисата като дефилиращ модел за Chanel. Първият път, когато е гост на модно шоу на бранда, е преди повече от 20 години, в качеството си на запален фен на творбите на френската марка.

Представете си цялата бяла красота на модния свят, акомпанирана от песента "Heroes" на Дейвид Боуи. И както е споменато в поканите за шоуто... "the beat goes on".

 
 
 
View this post on Instagram

Tears on the runway at @chanelofficial We love you #karllagerfeld ❤️

A post shared by Edward Enninful, OBE (@edward_enninful) on

бюлетин

още реакция