Любовната комедия "Горещо"

Празнуваме 10 години театрална къща Вива Арте с Асен Блатечки, Калин Врачански, Милена Маркова, Стефан Иванов

През есента на 2018г. театрална къща Вива Арте отбелязва своя рожден ден – 10 години от създаването на един от най-успешните частни театрални продуценти в България. Избрахме да отбележим празника си по най-добрия начин, който познаваме: като представим пред публиката си любовната комедия "Горещо", с участието на Асен Блатечки, Милена Маркова, Калин Врачански, Невена Бозукова, Стефан Иванов.

 

Всичко е въпрос на химия. Едва ли някой не е чувал за феромоните и притегателната им любовна сила, но героите в горещатакомедия на Жозиан Баласко се оказват изцяло подвластни на непреодолимото им въздействие.

Силно контрастните и запомнящи се персонажи в "Горещо“ – новата романтична комедия на театрална къща Вива Арте – са и неустоимо привлекателни. Те са заклещени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния,  героите в представлението са като деца: плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота. 

През театрален сезон 2018/2019 отново ви каним на едно нажежено до крайност представление, което горещо препоръчваме!

Вече 10 години театрална къща Вива Арте създава само качествен театър, който грабва сърцето и ума. Нашата публика обединява онази интелигентна част от обществото в България, която оценява способността на постановките ни да разсмиват, но и да разплакват; да разтоварват от напрежението на ежедневието, но и да предизвикват зрителя да мисли, да разсъждава над сериозни, понякога екзистенциални, но винаги много човешки проблеми.

Равносметката ни е свързана с 12 успешно поставени представления, хиляди пропътувани километри, стотици озарени театрални зали и безброй безкрайни аплодисменти. БЛАГОДАРИМ на нашата публика за безкрайната, отдадена и топла подкрепа – стигнахме до тук, благодарение на вас!

Ще отпразнуваме нашата годишнина както си знаем и ни харесва – щуро и горещо! Каним всеки на зрител, фен и приятел да се присъедини  - след премиерата си в гр. Бургас и гр. София, представлението "Горещо“ ще се играе редовно на сцените на всички големи градове в България.

ПРЕМИЕРНИТЕ представления можете да гледате на:

19 септември в Драматичен театър "Адриана Будевска“, гр. Бургас

14 октомври в Открита сцена "Сълза и смях“, гр. София

19 октомври в Открита сцена "Сълза и смях“, гр. София

Следете на www.vivaartetheatre.com и Facebook страницата facebook.com/VivaArteTheatre/задруги интересни събития, свързани с 10 годишнината на Viva Arte Theatre.

 

 

 

 

 

 

бюлетин

още реакция