Hug or handshake с нов сингъл и предстоящ концерт

Групата ще представи новия си сингъл на концерта им на 19-ти април в SOFIA LIVE CLUB

Нова доза качествена продукция излиза от базата на инди поп-рок бандата hug or handshake, които слушаме на живо на 19-ти април в SOFIA LIVE CLUB.

Преди няколко дни те представиха най-новия си сингъл „Waiting Till September“, който изключително успешно продължава поетата от тях посока към по-танцувално и мелодично поп звучене. Парчето е живо и енергично, и няма как да те остави равнодушен и да не те накара да се пораздвижиш.

Никола Атанасов

Автор на текста отново е Антон, а музиката създават двамата с Петър. По време на записите и смесването, музикалният продуцент Симеон Лозанов – Monyx им предлага да използват нови техники, които водят до различното звучене на „Waiting Till September“.

„Нашият продуцент Monyx, този път ни извади доста от зоната ни на комфорт и ни провокира да вземем решения, не типични за нас. Отне ни време да свикнем с това, но в крайна сметка сме супер щастливи от резултата.“ – споделя Антон Георгиев.

И както повелява традицията, момчетата от hug or handshake отново се доверяват на Никола Атанасов, който облича творчеството им в стилен и същевременно забавен видео клип. Обичайната доза самоирония и небрежни танци струят от снимачната площадка, в каквато се превърна офисът на Тони, и ни карат да се усмихнем.


„Waiting Till September“ ще чуем премиерно на концерта им на 19-ти април в SOFIA LIVE CLUB.

БИЛЕТИ могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и more.com.  Waiting Till September в музикалните платформи: https://tinyurl.com/39p3fp4kФейсбук събитието за концерта е тук: https://tinyurl.com/34whts2v 

hug or handshake SOFIA LIVE CLUB концерт София

бюлетин

още реакция