60 дни до Sofia Summer Fest 2024

Летният фестивал на София се предвижда от 18 юли до 18 септември

И тази година лятото ще се радва на култура в парка. Петото издание на Sofia Summer Fest се предвижда от 18 юли до 18 септември с акцент върху театралната сцена и филмите. „Освен многото театър и кино, тази година ще наблегнем на детската програма. През уикендите предвиждаме по две детски представления, както и благодарение на НФЦ ще имаме фестивал за български детски филми. А най-новото е, че планираме да имаме и библиотека, в която ще правим представяния на книги и срещи с авторите“, споделя програмният директор на Sofia Summer Fest, Борислав Чучков.


Фестивалът ще бъде открит от Васил Найденов, билетите за концерта му са вече в продажба в мрежата на Eventim. „Намаляваме времето на фестивала, както и концертите. Знаем, че има оплаквания от шума, който в по-голямата си част няма общо с нашия фестивал, но все пак взимаме мерки. Желанието ни е да няма разделение между хората, които харесват фестивала и ни посещават и тези, които се оплакват от шума“, споделят организаторите

Повече информация за Sofia Summer Fest може да намерите на: сайта на фестивала и страниците в социалните мрежи Facebook и Instgram.


Адрес: гр. София 1421, бул. "Черни връх" № 4, зад музей „Земята и хората“

Метро - Метростанция "Европейски съюз"

Автобуси № 94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“

Автобуси № 102 – спирка „Хотел Хемус“

Автобуси № 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

Тролейбус №7 – спирка „Хотел Хемус“

Пълната програма на фестивала: http://sofiasummerfest.bg

Sofia Summer Fest София фестивал култура театър кино музика

бюлетин

още реакция