„Любов (почти) перфектна“ през месеца на любовта по STAR Life

Февруари е месецът на любовта. Oсвен че наближава Свети Валентин, това традиционно е и един от най-студените месеци в годината – идеалното време да си почиваме в компанията на добри сериали. STAR Life ни дават перфектната възможност да споделим тези приятни мигове с пъстра програма, посветена на любовта и романтиката.


Всеки вторник от 22:00 часа ще може да се потопим в безгрижната романтична комедия „Любов (почти) перфектна“ – нетрадиционна поредица от любовни триъгълници в центъра, на които е Жул. Срещаме се с 36-годишната главна героиня в най-ниската точка на живота ѝ и като неохотна шаферка на сватбата на перфектната ѝ сестра. Тя има чувството, че животът ѝ едва ли не е свършил след като наскоро е изоставена от приятеля си, уволнена от шефа си и се налага да си намери нов съквартирант, за да запази парижкия си апартамент.

Жул е твърдо решена да промени живота си и точно тогава нещата придобиват неочакван обрат. Тя намира изгубен телефон с най-прекрасното съобщение с предложение за брак, за което човек може само да си мечтае! Поразена от това признание за любов, предназначено за друга, Жул решава да държи в неведение щастливата жена, собственик на телефона, и се впуска в приключението на живота си: да намери, съблазни и да се омъжи за този перфектен мъж!

Добавете и нов съквартирант от мъжки пол, който се преструва на гей, и най-добрите приятелки на Жул, Ава и Манон, които са плътно до нея и имате перфектната класическа романтична история в шест епизода.


Не пропускайте и премиерата на „Всичко, което знам за любовта“ на 14 февруари от 22:00 часа, за да отпразнувате женското приятелство в цялата му жизнерадост и комплексност. На 15 февруари по STAR Life ще видим и премиерата на „Любовен живот“, който ще ни срещне с Маркъс и неговия път към намирането на любовта, която ще продължи завинаги.

STAR Life романтични комедии любов Свети Валентин

бюлетин

още реакция