Имърсив спектакълът „В нейния глас” отвежда публиката на загадъчна локация

 „В нейния глас” е новият имърсив театрален спектакъл на режисьора и хореограф Коста Каракашян в колаборация с драматурга и ко-режисьор Антония Георгиева.

След представянето на общите им проекти „КУХНЯ” и „Последният залез”, двамата продължават да създават нови преживявания и да разтърсват публиката по новаторски начин.


Моноспектакълът представя края на една любов чрез вихъра на човешките емоции, които преживява една изоставена жена в апартамента си и е вдъхновен и създаден по мотиви на пиесата на Жан Кокто „Човешкият глас”. Съвременната адаптация изследва връзката между тялото и емоциите на героинята, а модерният и нестандартен прочит я прави достъпна и цели да привлече нова аудитория към творбата.

„Изследваме преминаването от едни взаимоотношения към това да бъдеш напълно сам. И по някакъв начин много си играем с този катарзис, който всеки един човек с разбито сърце е изпитвал и искаме и хората, дори и по един терапевтичен начин, да изпитат тези емоции чрез един танцьор, който може да създаде нещо красиво и въздействащо от едни негативни емоции”, споделя Коста Каракашян.