Любо Киров - на една целувка разстояние

Премиерата на новия му албум „Целуни ме“ е на 16 април в Joy Station.

Любо Киров ще представи новия си албум „Целуни ме“ с голям концерт в Joy Station в София на 16 април. Изпълнителят е подготвил и подарък за феновете. Всеки с билет ще получи и новия му албум.
В него  са събрани 11 песни. „Целуни ме“, която се превърна вече в хит, дава заглавието и е под номер едно. Следват „Говоря ти сериозно“ и „Усеща се сила“, които Любо Киров изпълни за първи път на концерта си в „Арена Армеец“ през октомври миналата година и които веднага станаха любими на публиката.


Феновете ще чуят за първи път песента „Ако сме двама“, както и дуетите на Любо Киров с DARA „Вече няма как“ и с Поли Генова „Тръгни навреме“. „Целуни ме“ събира още превърналите се в хитове „Където няма време“ със Стенли и Христо Мутафчиев, „Не бих могъл“ с  Pavell & Venci Venc', „Мога“ с Михаела Маринова, „Приятели завинаги“ с Графа и Орлин Павлов.
Любо Киров е композитор, текстописец и автор на аранжиментите и в този албум. Като дясна ръка в аранжиментите стои и Ангел Дюлгеров, на когото са и всички китари в албума.

Автор на снимката за визията на „Целуни ме“ е Петър Вълчев.