Ново в Storytel: Ники Кънчев чете биографията на Илън Мъск

Водещият споделя, че за него книгата е един “съвременен учебник”.

WikiCommons

От 13 март 2021 г. аудио библиотеката на Storytel се обогатява с дългоочаквано заглавие. Единствената официална биография на дръзкия бизнес предприемач Илън Мъск, вече може да бъде слушана в популярната аудио стрийминг платформа на български със специалното участие на Ники Кънчев. Водещият споделя, че за него биографията на най-богатия човек в света е един “съвременен учебник”.  

“Наистина технологиите промениха всичко и това се случва пред очите ни. Мъск ще ви поведе на това приключение. Ще тръгнете от Южна Африка, където е роден, ще отидете до Канада, където е отишъл с една раница и с двеста долара, ще минете през Силициевата долина, през Чикаго, за да стигнете до мечтата му и до Марс.”, разказва Кънчев за преживяването, което предлага аудиокнигата. 

В процеса по създаването на “Илън Мъск: PayPal, Tesla, SpaceX и походът към невероятното бъдеще” участие взима и самият бизнесмен. Информацията за книгата е написана след повече от 50 часа разговори с Мъск и интервюта с около 300 души. Биографията разкрива житейския път на едно момче с нелеко детство от ЮАР до световния бизнес елит. Авторът на биографията е журналистът Ашли Ванс. Той разказва историите на различните компании, ръководени от Илън Мъск, сред които и PayPal, Tesla, SpaceX, и визионерския подход на предприемача към създаването на едно различно бъдеще. Аудиокнигата представя и интригуващи истории, разказани от разочаровани служители или хора от обкръжението на Мъск. 

Българските потребители на Storytel имат възможността да проследят развитието на живота и кариерата на Илън Мъск, разказани от журналистът и радио водещ Ники Кънчев. 

“Toва беше едно от най-интересните преживявания за мен през изминалата година. Исках хората да настръхват, като слушат книгата, както аз настръхвам като чуя изречението на Ашли Ванс: Тук Tesla e на крачка от провала. Мъск е физик, химик, отличник. Винаги съм искал отличниците да са герои.”

Блестящият и прагматичен ум, смелото въображение, в комбинация с усърдна работа са верни партньори на Илън Мъск във всяка иновация. Биографията на предприемача, инженер, изобретател, инвеститор и милиардер е една мотивираща история за всеки, който започва ново бизнес начинание .В категориите “Биографии”, “Самоусъвършенстване” и “Бизнес и икономика” на Storytel можете да откриете още много интересни истории на вдъхновяващи личности, бизнеси и идеи и още над 200 000 заглавия на български и английски език. 

бюлетин

още реакция