Спечели книгата "Три целувки" на Катрин Панкол

Новата книга на изключително успешната Панкол може да бъде твоя, ако отговориш на въпроса ни:

С пристигането на лятото мислим все повече за море и целувки. АртАкция силно вярва, че да намериш време да четеш е като да намериш време да обичаш, решихме да съчетаем книгите и любовта. Отново. Имаш шанса да спечелиш новата книга на Катрин Панкол "Три целувки".

След шумния успех на трилогията "Жълтите очи на крокодилите“, "Бавният валс на костенурките“ и "Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник“ (ИК "Колибри“, 2011-2013), от която са продадени над шест милиона екземпляра, и на трите тома на "Muchachas“ (ИК "Колибри“, 2014-2015), Катрин Панкол отново ни среща със своите герои. Техните съдби се вият, преплитат се, белязани от заговори, предателства, измами, полуистини, семейни тайни, ала също от надежди, споделени чувства и малки, но тъй важни победи. Стела се съмнява в любовта на Адриан, който става все по-непроницаем. Елена готви своето отмъщение. Сянката на Рей Валенти още тегне над Сен Шалан. Свръхнадареният Младши разгръща способностите си. Ортанс е на път да осъществи мечтата си във висшата мода. Тук са Жозефин, Зое, Калипсо, Том и редом с тях нови персонажи, предопределени да изиграят своята роля в окончателната развръзка на тази увлекателна и пълна с живот сага.

Ако с първата целувка успяваш да уловиш партньора, а втората целувка е "проверка" или "доказателство", че се харесвате, то какво за вас е ТРЕТАТА целувка? 

Отговори ни с коментар във фейсбук и спечели книгата "Три целувки". Победителят ще бъде обявен на 21 юни. Очакваме любов! 

книга книги ново представяне

бюлетин

още реакция