Нева Балникова с нова изложба, представяща най-добрите дизайнери на бижута

Спасение за закъснелите с подарък за 14 февруари. И за всички ценители на красотата.

На 14 февруари в КО-ОП ще се открие изложбата LOST & FOUND - авторски бижута от съвременни български дизайнери. Изследвайки живота на едно бижу, ние можем да проследим и историята на неговия собственик, принадлежността му, културата, начина на живот и светоусещането. Бижуто не е нечия принадлежност, а събеседник в живота на собственика си. А ако това бижу бъде изгубено, то се превръща в предмет с история от миналото, която се разказва в настоящето.

Фотограф: Михаил Новаков

Историята на всяко произведение съдържа своята интимност, която и ние можем да усетим от 14 февруари до 1 март в пространството за изкуство и събития КО-ОП.

Част от LOST & FOUND ще са някои от най-познатите родни дизайнери на бижута като Цветелина Алексиева, Милко Бояров, Теодор Лулчев, Николай Сърдъмов, Евгения Цанкова и брандът Артефакти. Куратор и арт директор на изложбата е Нева Балникова, която, освен това, ще представи и свои собствени произведения. 

Фотограф: Михаил Новаков

Заповядайте на официалното откриване и припознайте своята красива история в Деня на вклюбените от 19:00 часа на бул. Янко Сакъзов 17. АртАкция ще бъде там. Всички произведения ще могат да бъдат закупени.

бюлетин

още реакция