Изящната Фей Дънауей в новата кампания на Gucci

По-красива от всякога.

Носителката на Оскар Фей Дънауей е новото лице на Gucci. На 77 години актрисата се снима в последните клипове за бранда, вдъхновени от живота на богатите, известните и красивите в Холивуд. И това ако не е тема, която Дънауей да не познава в детайли...

Фокус на кампанията е иконичната чанта "Sylvie", а Фей е истинско олицетворение на вечна класа, красота и стил. Никога няма да забравим култовата фотография на актрисата на сутринта след наградите Оскар, по-изящна от всякога, заснета от легендарния фотограф Тери О'Нийл.

Фей Дънауей участва и в придружаващия кампанията кратък филм, в който играе ролята на отегчена от луксозния начин на живот дама. Героинята ѝ прекарва дните си в лимузина, подписва автографи, ходи на шопинг, играе тенис и се наслаждава на безгрижните си дни. Облечена в Gucci от глава до пети, разбира се. А накрая на видеото Фей представя и дъщеря си (изиграна от френската актриса и певица Соко) със "Sylvie" чанта, която "се предава от поколение на поколение". Истинска наслада за очите!

 

Кейт Мос изложба Taschen

бюлетин

още авангарт