Най-горещите филми и звезди това лято

Какво може да гледате на кино и у дома.

Киното често става наше убежище в летните жеги. Този сезон ни очакват голямо разнообразие от филми с някои от любимите ни звезди, както в кино салоните, така и на телевизорите у дома (в домашното кино).

„Лигата на суперлюбимците“ със Скалата – 29-ти юли

Скалата и неговият приятел Кевин Харт дават гласовете си на главните герои в тази история за домашния любимец на Супермен, който трябва да спаси своя човек и го прави с помощта на възможно най-неподходящата на пръв поглед група от кучета.


„Убийствен влак“ с Брад Пит и Сандра Бълок – 5-ти август

В този чудесно изглеждащ екшън по роман с Брад Пит и Сандра Бълок, ще видим историята на петима убийци, возещи се на високоскоростен влак, известен още като „влак стрела“ от Токио до Мориока. Постепенно убийците откриват, че мисиите им не са зависими една от друга. Все пак големият въпрос е кой ще слезе жив от влака и какво го очаква на крайната спирка.


„Звярът“ с Идрис Елба – 12-ти август

Законът на джунглата ще e единственият, който има значение в ускоряващия пулса напрегнат трилър. Баща и двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв. Пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване за героя на Идрис Елба и двете му дъщери.


„Bodies, bodies, bodies“ с Мария Бакалова – 12-ти август

Мария Бакалова е в една от главните роли във филма за 20-годишни млади богаташи нa вихрено парти в отдалечено семейно имение, на което всичко ще се обърка и то по най-лошия начин.


„Където пеят раците“ с Дейзи Едгар-Джоунс – 19ти август

Световният феномен и бестселър „Където пеят раците“ идва на голям екран от продуцента Рийз Уидърспуун и с младата звезда Дейзи Едгар-Джоунс. Дейзи имаше фантастична година след успеха на сериала „Нормални хора“ по романа на Сали Рууни. Тук тя е сирачето Киа, израснала до мочурището и обвинена в убийство на млад мъж, с който е имала отношения.


„Не!“ и Даниел Калуя – 19-ти август

С предишните си два филма – „Бягай!“ и „Нас“, носителят на „Оскар“ режисьор и сценарист Джордан Пийл разби и преосмисли формата на модерния хорър. „Не!“ с носителя на „Оскар“ Даниел Калуя, ще ни отведе до малко, изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие.


„Билет до Рая“ с Джулия Робъртс и Джордж Клуни – 16-ти септември

Каквото и да напиша за този филм ще е малко, те са разкошни! Джулия Робъртс и Джордж Клуни са разведена двойка, която пътува до Бали, за да попречи на дъщеря им, да направи същата грешка, която смятат, че те са направили преди 25 години. И разбира се, да я изложат пред новите й роднини.


„Не се тревожи, скъпа“ с Флорънс Пю, Крис Пайн и Хари Стайлс – 23-ти септември

Алис (Флорънс Пю) е домакиня от 1950 г., живееща със съпруга си Джак (Хари Стайлс) в утопична експериментална общност. В един момент обаче започва да се тревожи, че неговата бляскава компания крие обезпокоителни тайни. И най-вероятно е така.


„Blonde“ с Ана Де Армас – 23-ти септември

Любимата кино икона Мерилин Монро също ще се завърне на екрана, изиграна от Ана Де Армас, в компанията на Боби Канавале и Ейдриън Броуди. Това ще се случи в Нетфликс тази есен, а според мнозина се е справила чудесно с акцента - Ана е от Куба, докато Норма Джийн – от Ел Ей.


„Фокус-мокус 2“ със Сара Джесика, Бет и Кати – 30-ти септември

Може би знаете, че сестрите Сандерсън също се завръщат за ново магическо приключение и то в оригиналния си състав. Ще видим трите звезди – Бет Мидлър, Сара Джесика Пъркър и Кати Наджайми от есента в стрийминг платформата Disney+.


бюлетин

още авангарт