Кейт Мос и море

Нищо друго не е нужно.

 

В днешно време като че ли за еротиката се говори малко, а още по-малко се показва. Сякаш е изгубена някъде между огромните якета, безформените силуети, прилича по-скоро на отдавна забравен спомен. А изкуството на финото съблазняване е нещо, което модата умееше доста добре. Да те накара да се замислиш за цялата история, която би могла да последва само от лекото загатване на дантелен сутиен под смокинг, например.

Но добрите новини все още успяват да ни спасят от понякога доста черното и шушляково ежедневие. Има я Кейт Мос, която предпочитаме пред Джиджи Хадид, има го изключителното дуо фотографи Inez&Vinoodh, съществува и Aнтъни Вакарело, новият криейтив директор на Saint Laurent. А пустите плажове, които умеят да пазят истории, са най-добрата сцена за осъществяване на идеи. 

[[photo:784]]

Първата част от кампанията на Saint Laurent Fall 2018 е наслада за всички сетива. Без много претенции, без опасната игра на тежки декори. Завръщаме се към основите, когато да имаш перфектното момиче и перфектното море (както и перфектната рокля, не бива да пропускаме), са достатъчно рекламно оръжие. А Кейт Мос за пореден път доказва, че еротиката е оръжие на погледа. И изкуство, което тя владее до съвършенство.

Карл Лагерфелд мода

бюлетин

още авангарт