„Живите мъртви“: какво ни очаква в новите епизоди от сезон 10

Пролетта пристига с вълнуващо продължение на любимия сериал по FOX.

Те са отново тук! Дългоочакваното продължение на сезон 10 от хитовия постапокалиптичен сериал "Живите мъртви“ се завърна в ефира на FOX от 1 март. Сред гостуващите звезди ще видим Робърт Патрик ("Терминатор 2: Страшният съд“, "Пери Мейсън“, "Скорпион“) в ролята на Мейс, Хилари Бъртън Морган ("Трий Хил“, "Престъпления от класа“) в ролята на Люсил, както и новото попълнение сред звездите на сериала Океа Еме-Аквари (“Greenland”, “Cobra Kai”) в ролята на Илайджа. 

© 2020 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

За последно в "Живите мъртви“ станахме свидетели на падането на Алфа (Саманта Мортън) и края на войната с Шептящите. Кралството е паднало, Хилтоп е на практика унищожен, а Александрия е опустяла в подготовка за последната битка. Оцелелите се озоваха в капан и се разделиха. Въпреки това, пред лицето на почти сигурната гибел, отново се обединиха, за да се преборят, като убиха Бета (Райън Хърст) и елиминираха заплахата от ордата.

В новите шест епизода ще видим нашите оцелели да се опитват да се изправят на крака след разрухата, оставена от Шептящите. Годините на борба си казват думата и травмите от миналото отново излизат на повърхността и разкриват уязвимите им места. Те си задават въпроси за положението, в което се намира човечеството, за бъдещето на общността и състоянието на духа си. Дали ще намерят сили да съхранят живота, приятелството и общността си предстои да разберем. 

А ето и какво ни очаква в предстоящите нови епизоди от сезон 10, които може да гледате всеки понеделник от 22:55 по FOX.  

В премиерния епизод от продължението Маги (Лорън Коен) се завръща, но има история, която не е готова да сподели дори когато миналото я застига. Безопасността на Нигън (Джефри Дийн Морган) отново е застрашена, а Дарил (Норман Рийдъс) и Маги ще се изправят пред невидима и непозната заплаха.

В следващия епизод  Дарил и Каръл (Мелиса Макбрайд) ще поемат на приключение, но всичко се обърква, когато попадат на стара колиба. Тя ще накара Дарил да си припомни момента, в който е напуснал групата след изчезването на Рик.

Деветнадесети епизод от удължения сезон 10 поставя на фокус Гейбриъл (Сет Гилиам) и Арън (Рос Марканд), които ще обикалят пътищата в търсене на храна и припаси, които да отнесат в Александрия. Малките трагедии ще доведат до големи трагедии. Вярата угасва, а оптимизмът се стопява, когато двамата са подложени на най-голямото изпитание. 

Историята продължава в следващия епизод с Юджийн (Джош Макдърмит), Езекиел (Хари Пейтън), Юмико (Еленор Мацура), и Принцесата (Паола Лазаро), които ще бъдат заловени и разделени. Принцесата ще се бори със спомените от травмиращото си минало и ще се опита да избяга по един или друг начин с помощта на Езекиел. 

В предпоследния епизод Дарил и Каръл ще стигнат до кръстопът и всеки ще се отправи в различна посока. Двамата ще влязат в собствен режим на оцеляване и най-леките предизвикателства ще се окажат много по-трудни за преодоляване. Дали индивидуалният път, по който са поели, ще бъде повратната точка, която ще заздрави приятелството им, или завинаги ще има пропаст помежду им, ще разберем съвсем скоро. 

© 2020 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.

В последния епизод от продължението на сезон 10 Каръл ще отведе Нигън на пътешествие с надеждата, че това ще облекчи напрежението. Той размишлява над живота и събитията, които са го довели до този момент и стига до заключение за бъдещето си. Какво ли ще е то? 

Заставаме пред екрана в очакване да разберем отговора всички въпроси, които си задаваме. Нямаме търпениe!

Получавай месечна селекция с най-новите ни материали по email

Още АвангАрт