А ако сериалите бяха книги?

Култови заглавия на Нетфликс се сдобиват с книжни корици. Вижте как.

Още една вечер, която прекарвате в търсене на нещо добро за гледане по някоя от стрийминг платформите. Купища интересни заглавия, различни истории, любими актьори. През изминалата година потребителите на Нетфликс се увеличиха с 30 милиона, а стрийминг услугите все по-сигурно превземат вниманието на публиката.

А какво би могло да се случи, ако сериалите на Нетфликс, например, бяха книги? Бихте ли да отделите време, за да ги прочетете? Към коя бихте посегнали първо?

Този въпрос си задава и екипът на сайта Climadoor. Редакторите признават, че не биха се поколебали и за миг - с удоволствие биха се гмурнали във всяка една от историите (особено в тази на Stranger Things). Именно затова оставят настрана обичайното си работно занимание (производството на врати) и създават корици по любими сериали.

"По време на пандемията всички си обещавахме, че ще бъдем по-добри със себе си, че ще търсим тези малки бягства от ежедневието, които изкуството ни предлага. Книгите и четенето определено са начин да пътуваме в различни светове. Разбира се, много по-лесно е просто да седнеш пред екрана и да гледаш няколко серии една след друга. Длъжни сме да признаем, обаче, че онова, което наистина има значение, е добре разказаната история. Затова сме категорични, че бихме прочели от край до край всеки любим сериал, стига да беше книга. Имахме малко свободно време и решихме да помечтаем".

Така се раждат кориците на сериалите "Stranger Things", "Orange Is The New Black" и още:

 

 

бюлетин

още авангарт