LP пристига в България на Франкофоли 2019

Първи март ни носи и доза добри музикални новини. След като миналата година танцувахме заедно с Ayo, Ройшин Мърфи и Венсан Винел на 21 и 22 юни в Благоевград сцената на Франкофоли ще бъде завладяна от звездата LP, френският поп-идол Кенджи Жираки, френската банда Каравал Палас, румънците Моранди и българското присъствие на Котарашки.

Изключителната новина за всички музикални фенове е пристигането на LP или Лаура Перголици. Тя живее в Лос Анджелис и твърди, че този град я кара да диша по различен начин и я вдъхдновява. Намира Ню Йорк за прекалено "вертикален", обича да се явява на интервюта със слънчеви очила, за да скрие следите от парти с приятели, но не се страхува да си го признае. Харесва Бийонсе, твърди, че Lemonade е едно от най-добрите продукти напоследък, писала е песни за всички в бранша. В космоса я изстрелва песента на Rihanna, която създава по време на специална музикална сесия, а фактът, че участва в кариерите на други музиканти, я кара да се чувства удовлетворена и горда от крайния резултат. 

Песента, с която ни стана позната, безспорно е "Lost On You". Парчето бързо се превърна в абсолютен хит и е едно от най-често "шазамваните" песни на планетата. Лаура не се срамува да признае, че парчето е плод на болезнена и тежка раздяла с бившата ѝ приятелка. В клипа участва настоящата партньорка на Лаура, което е и финалният щрих на дългото сбогуване с миналото.

LP се лекува с музика, счита изневярата за нещо, което наранява еднакво силно и двамата в една връзка и е категорична, че единственото важно в личния и професионалния живот е да си честен със себе си. Вярва силно в емоционалния багаж, който всеки от нас носи, но добре знае, че не бива да бъде стоварван върху човека до нас. Защото в един момент... той просто се буди и си тръгва.

За АртАкция обратното броене започна точно сега.

бюлетин

още реакция