Smallman

GO-READ, културната платформа на EPAY-GO, в очакване на smallman и обещанието им за незабравимо музикално (не само) преживяване.

От 2001 насам smallman извървяха дълъг, но доста последователен път, който им носи вярна публика и пълни концертите им. Четирите албума зад гърба на Цветан Хаджийски (вокали, гайда, кавал), Иван Тодоров (китара), Стефан Пенев (бас), Андон Трапков (барабани), Иван Шопов (програминг, електронни инструменти) са напълно достатъчни на публика и критика, за да си играят с определения за музикалния им стил от етно ембиънт рок до хеви метъл със заемки от балканския фолклор, както и да лепят клишета от сорта на "не звучите като българска банда“. Ясно е обаче, че всички ги харесват, а какво замислят smallman за идните им два концерта, разказа само за Go Read басистът Стефан Пенев:

Кажете малко повече за това какво ще чуем и ще видим на 31 януари в Терминал 1, София, и на 2 февруари в Rock Bar Download, Пловдив? 
От известно време се готвим за въпросните две дати и много желаем да зарадваме гостите на концертите ни с нов материал, с нова песен. В крайна сметка, окончателното решение дали това ще се случи ще вземем на последната репетиция преди концерта. Работим по нови неща и желаем да ги споделим, но не и преди да сме доволни от резултата. 
За двете дати отново към нас ще се присъедини и Петър Делчев (Кайно Йесно Слонце). Песните, в които ще вземе участие, са с малко по-различен аранжимент от този, познат на слушателите.

Как успявате да печелите от музиката си в наши дни? Имате силен маркетингов подход – мърчандайз стоки, пуснахте собствена бира... Какво стана с нея, между другото?
Доколкото знам, бирата бе изконсумирана. Не знам какъв би бил Малкият Човек без подкрепата на хората, които посещават нашите концерти и купуват мърчандайза ни. Без тях би било твърде непосилно, защото реално този процес завъртя колелата ни. 

Прочети още...

GO-READ е културната платформа на EPAY-GO Билети и събития.
Smallman ще чуем и ще видим на 31 януари в Терминал 1, София, и на 2 февруари в Rock Bar Download, Пловдив. Билети може да закупите от EPAY-GO Билети и събития.

бюлетин

още реакция