Сериалите, които ще гледаме тази зима

Стаси Айви със селекция на новите сериали, които ще ни правят компания през зимните вечери.

AртАкция откри вдъхновението за тази статия благодарение на компанията на NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

Шон Пен, преследвач, много екшън в Близкия Изток, няколко римейка на обичани заглавия, завръщането на Джим Кери или паралелни светове с Ема Стоун и Джона Хил... вие сами изберете какво да гледате от чисто новите предложения в есенния сезон на американските сериали. 

YOU

Първото предложение е сериал, базиран по книгата на Каролайн Кепнес “Ти” е определено едно от най-горещите предложения на сезона. В главните роли са познатият ни от хитовата тийн поредица “Клюкарката” или “Gossip Girl” - Пен Баджли и Елизабет Лейл, която има предишен опит в успешни сериали. Един от създателите на проекта е Грег Берланти, много голямо име в телевизионния свят, който е зад “Супергърл”, “Легендите на утрешния ден”, “The Flash”, “Riverdale” и още много, много други. Историята е за интелигентен управител на книжарница, който среща момиче именно в магазина си и развива мания по нея, започвайки да я следи и да прави всичко възможно тя да бъде с него. Сериалът увлича от самото начало и не можеш да свалиш поглед от него, подобно на героя на Баджли – Джо към обекта си на желание – Бек.

 

THE FIRST

В първите няколко минути на пилотния епизод разбирате защо сте започнали да гледате този сериал! Шон Пен, който тича без риза си е доста приятна гледка, но ако почти 60-годишният актьор не е достатъчна причина, то и историята сама по себе си привлича. Отново с голямо име като създател – човекът зад “Къща от карти” Бо Уилимон, “The First” започва с много важно събитие, а именно изстрелването на мисия към Марс. От първите няколко минути ти е ясно, че нещо ще се обърка и така и става – с доста заложени нишки, които тепърва ще се разплитат, интересът на зрителя е сигурен. Основен партньор на Шон Пен е Наташа Макелхоун, която е в ролята на шефката на компанията, построила космическия кораб за мисията.

 

A DISCOVERY OF WITCHES

Сериалът отново е базиран на книга, по-скоро три – трилогията “All Souls”, от които “Аз, Вещицата” е първата на авторката Дебора Харкнес. В главните роли са актьорите Матю Гууд и Тереза Палмър, които са Матю Клеърмон и Даяна Бишъп. Матю е вампир, а Даяна – вещица... и в съответните им светове връзка между тях граничи с невъзможното! Разбира се, всичко това е примесено с книга, която само Даяна може да контролира, както и с много и красива любов и Оксфорд за декор. Сериалът е много приятно занимание за уикенда! Освен това в четвърти епизод можете да видите и българския актьор Юлиан Костов като част от задругата на вещиците.

  

KIDDING

Завръщането на Джим Кери на екран е същото като самия него – интересна и вълнуваща комбинация. Кери е гениален актьор! “Смях през сълзи” проследява г-н Пикълс, който е водещ на забавно предаване за деца, но постепенно водовъртежа в личния му живот взима превес. Режисьор е Мишел Гондри, който стои е зад “Eternal Sunshine on the Spotless Mind”, а сред партньорите му са Катрин Кийнър, Джуди Гриър и Франк Лангела.

  

MANIAC

Един от най-чаканите сериали тази есен, “Maniac” събира Ема Стоун и Джона Хил на екрана за втори път след “Superbad”. Десетте епизода по Нетфликс са режисирани от Кари Фукунага (“Истински детектив”). Римейк по норвежки сериал, историята ни отвежда в много фантастични светове, които се преплитат. В ролята на доктор е бившата половинка на Дженифър Анистън – Джъстин Теру, за който се спекулира, че има връзка с Ема Стоун след снимките. Въпреки всички тези интересни факти и имена за сериала, гледането му е доста трудно , тъй като действието се развива малко по-бавно. Въпреки това, със сигурност ще намери своите фенове.

 

TOM CLANCY’S JACK RYAN

Джак Райън е емблематичен герой, многократно пресъздаван през годините на големия екран по романите на Том Кланси. Тази есен в ролята на аналист, който се превръща в агент на ЦРУ, влиза нашумелият Джон Кразински. Актьорът, познат на публиката като Джим от сериала “The Office”, впечатли критици и зрители миналата година с режисьорския си филм “Нито звук”. Още с пилотния епизод, сериалът дава заявка за много екшън, шпионски игри и каскади.

.     

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Римейк на сериала от 90-те години с Мелиса Джоан Харт, този път ролята е поверена на Кирнан Шипка, позната ни от друго хитово заглавие – “Момчетата от Медисън Авеню”. Историята на тийнейджърката получовек, полувещица - Сабрина се опитва да живее нормален живот, доколкото е възможно.

 

CHARMED

Още един римейк. Новата версия на обичания сериал “Charmed” връща на екран любимите три сестри, които откриват, че са вещици. Този път обаче проследяваме техните приключения в ново градче.

  Advertisement

Включване директно ексклузивно

бюлетин

още реакция