HAPPY HOUR с 50% намаление за спектаклите в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ - Благоевград


След кратка ваканция Драматичен театър „Никола Вапцаров“ - Благоевград стартира новия театрален сезон с интересни заглавия и специални изненади. На 25 септември се играе комедийният спектакъл „Мелофобия“ с участието на Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев и Никеца, в блестящия акомпанимент на китарата на Мирослав Иванов - един от музикантите в „Обичайните заподозрени“.

Спектакълът „Мелофобия“ търси отговори на въпросите какво се случва, когато изгубим ритъма в живота си? Как живеем, ако нямаме свой собствен припев и мелодия? Колко дълго можем да останем сами в тишината? Режисьор на постановката е Цвети Пеняшки, който заедно със сценографа Мариета Голомехова и костюмографа Сърджан Кръстевски сътворяват съвършено нов тип мюзикъл, създаден от импровизации и текстове, написани по действителни случаи.

През септември зрителите ще видят и брилянтния спектакъл на режисьора Стайко Мурджев - „Съмнение“, който получи две номинации за престижните награди ИКАР 2023. Спектакълът също така бе селектиран за няколко национални фестивала, от които се завърна с много награди. Калин Врачански, Станка Калчева, Радена Вълканова и новото попълнение в екипа – актрисата Христина Джурова, ще ви пренесат в света на криминалния психологически трилър на световно признатия драматург Джон Патрик Шанли, в който зрителят е не просто публика, а едновременно следовател и свидетел. Датата е 27 септември от 19:00 ч.

По случай новия театрален сезон Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград има специална изненада за вас! Всеки ден до края на месеца от 17:00 до 19:00 ще имате възможност да се възползвате от промоцията HAPPY HOUR на касата на театъра и онлайн с код „happy“ в полето „Имам ваучер“.

Програмата за месец септември може да откриете в Официалната фейсбук страница на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград или на касата на театъра. Билети за спектаклите може да закупите от касата на театъра или онлайн в entase: Програма - ДТ Никола Вапцаров | Entase.

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград Ви очаква и през новия
творчески сезон!

бюлетин

още реакция