Изкуство с кауза: Little Bird Place за Турция и Сирия.

Галерия Little Bird Place съвместно с български визуални артисти организира кампания в подкрепа на хората, пострадали от земетресението в Турция и Сирия.

Галерия Little Bird Place съвместно с български визуални артисти организира кампания в подкрепа на хората, пострадали от земетресението в Турция и Сирия. 

Набирането на средства ще се осъществи чрез продажба на произведения в два канала:
- Поп-ъп изложба и продажба на произведения на място в галерията – от понеделник до сряда (13-15.02) – 13:30 – 19:00

- Продажба на произведения от сайта на галерията – ТУК – от понеделник до неделя (13-19.02) – следете събитието във фейсбук и сайта на галерията - селектираните произведения в кампанията се обновяват непрекъснато!

За по-голяма достъпност всички произведения в акцията ще са 10% отстъпка от редовните цени в галерията. 

Визуалните артисти предоставят произведенията си напълно безвъзмездно и галерията ще дари всички приходи от продажбите за пострадалите. 

Набраните средства от ще бъдат преведени от галерията по дарителската сметка на Манол Пейков, издател и общественик, натрупал богат опит в дарителски инициативи. Те ще бъдат разпределени според актуални нужди в засегнатите райони, по негова преценка.

Галерията ще публикува на сайта си и във фейсбук пълен списък на художниците, подкрепили инициативата, както и информация за начина, по който са разпределени набраните средства. 

бюлетин

още реакция