Виолина Доцева с музикален дебют

Актрисата и музикант представи своята първа песен „НАУЧИ МЕ“.

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи своята дебютна песен „НАУЧИ МЕ“. Музикалното видео е дело на успешния режисьор Димитирис Георгиев. Виолина е позната с участието си в театралните постановки „Бесове“, "Жана д'Арк", "Свекърва", "Моби Дик" и в сериалите „Татковци“ и „Откраднат Живот“, а често се изявява и като уличен музикант.


Песента „НАУЧИ МЕ“ е първата ми авторска проява в музиката. Тя се роди в период на голямо търсене и промяна в мен самата. Написах я в началото на 2022 г. като поема. Текстът и мелодията написах сама, а аранжиментът направи Петър Йотов, заедно с Волен Милчев, чието дело е аранжиментът на вокалите. Мастърингът е на Димитър Ганчев. "НАУЧИ МЕ" е нещо като усещане, молба, молитва, предизвикателство и урок към мен самата, защото не трябва да забравяме, че имаме нужда от малко, за да сме щастливи.


Музикалното видео, режисирано от Димитрис Георгиев и продуцирано от Анастасия Артьомова, е заснето в студио „Drum Studio“ в София. Оператор на лентата е Дамян Димитров, монтажът е дело на Виктория Караколева, сет дизайнер на продукцията е Андреа Попова, а консултант-дизайнер е Гроздан Михайлов. 

Песента и видеото „НАУЧИ МЕ“ са реализирани с подкрепата на Национален Фонд "Култура" по програма "Творчески стипендии" 2022.

бюлетин

още реакция