Хапки от реалността

Най-добрите събития в Европа и света, които си струват първия възможен самолетен билет.

 

Ню Йорк

Клуб по интереси

Ако сте сред почитателите на британското списание The Gentlewoman, имате уникалния шанс да се срещнете с екипа и обсъдите интересните герои в изданието. Благодарение на главния си редактор Пени Мартин, The Gentlewoman разчита не само на умно съдържание, но и на чести срещи с читателите си. На 10 май Пени и компания ще се срещнат с почитателите на изданието, в бара  McNally Jackson, Уилямсбърг, Бруклин, от 20.30 ч. 

 

Виктор и Ролф празнуват 25 години в модата 

На 25 май музеят Kunsthal в Ротердам, Холандия, организира прескофнеренция и среща с модния тандем Виктор и Ролф, които, колкото и да не невероятно, са вече 25 години на сцената. Творческият екип, който стои зад най-запомнящите се сценични тоалети на две от любимките ни – Тори Еймъс и Роушън Мърфи, показва най-доброто, създадено през годините, в изложбата "Виктор и Ролф : модни артисти на 25 години“. "Много често, в работата си, си позволяваме да си поиграем с идеята, че двама души могат да бъдат едно, защото ни се случва в реално време, на нас самите!“, коментират модните дизайнери. Специално за изложбата двамата позират пред обектива на друг прочут холандец – фотографът Антон Корбийн, който активно работи за списание Vogue.

Изложбата продължава до 30 септември.

 

Светулки в Париж

След неочаквания успех на много от инициативите им в провинцията, френската компания "Културни пространства“ отвори грандиозно шоу на светлините в Париж, където основен герой е художникът Густав Климт и неговите творения. До 11 ноември, на адрес 38, rue Saint-Maur, можете да се потопите в приказния свят на Климт, благодарение на светлина и музика. Незабравимо усещане за деца на всички възрасти. Препоръчва се и за онези, които искат да се върнат в детството. Заслужава си.  

Пътешествието в света на Климт продължава до 11 ноември.

 

мода изобразително изкуство изложби изкуство

бюлетин

още реакция