Гледаме "Колко е важно да бъдеш сериозен" в Драматичен театър "Никола Вапцаров" – Благоевград

Премиерата на спектакъла е на 2 април oт 19 часа.

Началото на април е подходящо време за театрална разходка до Благоевград. След успешните спектакли "Портретът на Дориан Грей", "Панаир на суетата", "Тартюф", зрителите ще могат да се насладят и на отложената поради противоепидемичните мерки премиера на "Колко е важно да бъдеш сериозен от Оскар Уайлд с режисьор Антон Угринов. Режисьорът, който е и преподавател в НАТФИЗ, поставя на сцените на Народен театър "Иван Вазов", театър "Възраждане", театрална работилница "Сфумато". "Колко е важно да бъдеш сериозен” е първата му постановка в благоевградския театър.

В спектакъла участват актьорите Нено Койнарски, Мариана Бонева, Албена Чобанова, Жанет Керанова, Аладин Алиибрахим, Кънчо Кънев, Теодор Куковм, както и Тара Димитровска и Радослав Балев (студенти в ЮЗУ "Неофит Рилски").

Две от главните роли са поверени на Недиляна Павлик и Йордан Ангелов от последния клас на проф. Стефан Данаилов. Припомняме, че Недиляна Павлик беше част от инициативата ни #НавънКъмСебеСи, която срещна читателите ни с новите лица на българския театър. Тя представи монолог от "Лодкарят“ на Джез Бътъруърт. 

Поради наложените ограничения и нестабилната епидемична обстановка, Драматичен театър “Никола Вапцаров” - Благоевград предоставя на публиката възможността да закупят своите билети безконтактно – онлайн в платформата Entase или да ги резервират на телефон 0879 523 729.

Всички закупени за 27 март билети ще бъдат валидни за новата дата (02.04.2021), без предварителна презаверка.

бюлетин

още реакция