Юни в Пловдив с „Базар КАПАНА“

От 18-ти до 21-ви юни сме в Пловдив с музиката на DJ Skill.

От 18-ти до 21-ви юни 2020, в Пловдив, на Малката Главна ще се проведе лятното издание на "Базар КАПАНА“. Това лято отново се събират творци и иноватори от всички сфери на артистичния живот, за да внесат колорит и уют в ежедневието ни. 

Замислен като празник на свободното творчество с 2 издания годишно, вече седем години "Капана Фест“ открива и представя пред широката си публика музиканти, занаятчии и творци с нестандартни идеи в различни области. 

Преминаването към едно фестивално издание годишно е резултат от стремежа ни да концентрираме усилията си върху превръщането на "Базар Капана“ в самостоятелно събитие с мисия - “Да създаде най-добрата сцена за изява на широк спектър съвременни и утвърдени занаяти”. С второто си издание в този формат, сега още по-нужен, заради периода на дистанция и усложнена работна среда, "Базар Капана“ ще ви потопи в бутиковото усещане, характерно за духа на "Капана Фест“, споделят организаторите.

 

За музикалния характер на събитието ще се погрижи владетелят на аналоговия звук - DJ Skill, който ще организира разнообразната програмата на специална сцена за винил сетове, всеки ден от 10:30 до 23:00 ч. 

Този уикенд сменяме морето с Пловдив. Задължително.

бюлетин

още реакция