Първи трейлър на новия филм за Джеймс Бонд

Даниел Крейг, Рами Малек и Леа Сейду в „Смъртта може да почака“.

Сряда, 4 декември, 7:30 ч., Good Morning America: GMA – едно от най-популярните американски предвания. Това са координатите на официалния ексклузивен дебют на най-дългоочаквания трейлър в света на киното. На Times Square NYC са и всички ключови актьори от 25-ия филм на най-успешния франчайз в света, които превръщат повода в истинска сензация. Минути по-късно целият свят става свидетел на първите кадри от Смъртта може да почака и внушителното присъствие на незаменимия Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд. 

Главоломният успех на предишните филми от света на култовия агент 007 съвсем естествено предполага очакванията на зрителите да са огромни. И напълно в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна заявка за нищо по-малко от истинско зрелище, страхотен сюжет и актьорско присъствие на много високо ниво.

Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент и е най-успешен Бонд на всички времена, участие в Смъртта може да почака вземат и редица други изключителни актьори. Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в Бохемска рапсодия, предизвика истинска сензация с новината, че в Смъртта може да почака той влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за една успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори.

Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч (Капитан Марвел), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият агент 007, невероятната Леа Сейду (Мисията невъзможна: Режим Фантом), която запомнихме още със Спектър и със сигурност, искахме да видим пак, Наоми Харис (007 координати: Скайфол, Спектър, Карибски пирати: На края на света) като един от най-вдъхновяващите образи, Ралф Файнс също се завръща като М, "поемайки щафетата“ от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

В Смъртта може да почака плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най-опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието?

Наистина ли Смъртта може да почака? Ще разберем всичко на 10 април в кината и IMAX. 

бюлетин

още реакция